Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a te helyedben én vennék brian testvértől egy garnitura jó állapotú pályagumit, és utána azt még el lehet adni. bár én is így kezdtem, ááá csak egyszer kipróbálom a pályázást és kész. aha... örök szenvedély lett belőle. ez első pályanapomon rájöttem, hogy ha van egy sportmotorom, és nem vittem volna versenypályára, sosem jöttem volna rá, hogy mit is tudnak ezek a gépek. mintha lenne egy gyönyörű kívánatos barátnőm, de sosem kefélném meg. elképzelhetetlen. úgyhogy lehet az egy az nem egy...
a gumiból tudsz pénzt kivenni ha utána eladod, de ha törik a vas akkor az csak mínuszt jelenthet. inkább gumiba tegyétek a lóvét, ne alkatrészbe. szerintem.
Ok-ok!
még van idöm eldönteni júl-2-ig- de előre is kössz. tudom hogy jó gumi a suzukit ilyennel adtam el.
Persze....
Használt,de szép állapotú.2*20 perc pálya+1000km közút.Most is az van a gépemen.
új garnitúra?
30/9112745 gumis/zoli
Elérhetőség?
Utcára is király!
De keresd Briant,ő tud segíteni használtban is(a használt nem egyenlő a kukázottal),korrekt srác.
De tudok adni egy garnitúra pályázásra és közútra is alkalmas 211GP Racer garnitúrát baráti áron most én is!
kawa zoli 10 /ő gumis/
EZ IGAZ DE kb 3*20 perc lenne amire kellene a jó gumi utána meg utcán lenne használva./most ez nagy luxus azt hiszem inkáb lassaban megyek./ .
http://www.shopmania.ro/anvelo... kb 11000 ft.Mi a velemenyetek rola?
Amúgy valaki nem tud jó áron új autógumit szerválni?
D211 GP!
Én így csinálom!
Ami mindenre jó az általában semmire sem jó
Előre extra tapadós gumi.
Hátura meg + 1 felni. Ha túrázol akkor túragumi, ha versenyzel akkor tapadós gumi. Nem vészes otthon kicserélgetni a kereket...
és szerintetek mit kéne feltenni amivel nem lenne olyan kockázatos,de utána utcánse koplyon le olyan hamar? .
köszönöm ahozzászólásokat , szerintem se kéne kockáztatni , csak az a baj hogy egy napról van szó és utána meg csak ucán használnám. de ha pont azon anapon hibázok az tőbbe kerűl. .
Sziasztok!

Olyan után érdeklődnék hogy halottam hogy megszokták a gumit vágni ezt mikor szokták? és hogyan?
A vélemenyeteket szeretném tudni a Dunlop D221-ről. Xj600n-m van, városban és túrázgatásra használom. Romániaban lakom, egy akció keretén belül a gumi ára kb 11000 Ft. Megéri megvenni, vagy nézzek más gumi után?
ne tedd. Hamar túlmelegszik, az eleje jelzés nélkül megy el. A B-king gyári gumija, de egy kalap ...........
csak a 180 paci miatt kérdeztem
hidegen nem fog szinte semmit, cserébe viszont hamar túlmelegszik...
kanyarból kifelé még döntött helyzetben szinte lehetetlen egy jó egészséges kigyorsítást kivitelezni. pláne egy 1000-es motorral.
szóval kanyarból kifelé csak óvatosan!
simsonnal jó lenne. persze hogy cbr 1000 rr-el!
sc59-el?
Valakinek tapasztalata dunlop qualifier gumival pályamotorozasról mivel ilyen gumival szeretnék pályára menni /kezdő csoportba/ vagy inkáb ne?