Pirelli Dragon Supercorsa 120/70 R17 és 190/50 R17 méretben középen 2mm es mintával eladó! Dot szám a képen. A kettő együtt 5000 HUF
A 190-es javított.
Bridgestone BT 45R 4mm középen, 5 mm a szélén eladó!
Tavaly újonnan került fel a motorra.
Ha valakinek párban kéne az elejével (120/70/17) akkor hajlandó vagyok egyben is odaadni. Az elsőn arányaiban valamivel több a minta.
Eladás oka, nem bírná ki alattam a nyári túrát, mindenféleképpen új gumit kell vennem!
Annyit tudni kell hogy az új guminak 4mm-es a profilmélysége.
Bridgestone BT003, tehát a pályaváltozat, nem az utcai. Pályára is bővel alkalmas.
Csak egyben eladó, a legjobb árajánlat viheti. Jelzem nem célom mindenképp eladni..
Láttam, hát akinek nem számít, hogy 7000-ból, vagy 1600 ft-ból oldja meg ugyan azon alkatrész hiányát, azt nem akarom eltántorítani a vásárlási szándékától....
A linket sem kötözködési szándékból tettem be, egyszerűen azoknak szerettem volna alternatív megoldást kínálni, aki szeretne ilyen szelepet, de nem tud, vagy nem akar kiadni rá 4000 Ft-ot, az megveheti 1600 Ft-ért, a többit pedig tankolja bele a gépébe.
nem hinném hogy drágán adom... láttad a linken amit küldtem ott mennyibe kerül?
de természetesen ezek nem ugyanazok, pl. amit te linkeltél ott csak ezüst van... és a vásárlásokból ítélve fontos a több szín (ezüst fogy legkevésbé)
Hátha olcsóbb lesz innen a beszerzés, és azonos árréssel nem kell a motoros társaknak ilyen drágán adni, esetleg többen vesznek Tőled és akkor ua. hasznot szerzel több szelep eladása során.....
sziasztok azt szeretném kérdezni hogy nekem van egy xl600-endurom és hogy mekkorának kell benne lenni a légnyomásnak hogy ne szakadjon ki a szelepem? mert már ez a harmadik belsöm 3-dik honapja elöre is köszi.vagy lehet ezt a fajtát belsö nélkül használni?
A 190-es javított.
Személyesen vagy Postai utánvétel az ország bármely területére !
Tavaly újonnan került fel a motorra.
Ha valakinek párban kéne az elejével (120/70/17) akkor hajlandó vagyok egyben is odaadni. Az elsőn arányaiban valamivel több a minta.
Eladás oka, nem bírná ki alattam a nyári túrát, mindenféleképpen új gumit kell vennem!
Blokkoló
Bőrkabát
Gumi
Annyit tudni kell hogy az új guminak 4mm-es a profilmélysége.
Bridgestone BT003, tehát a pályaváltozat, nem az utcai. Pályára is bővel alkalmas.
Csak egyben eladó, a legjobb árajánlat viheti. Jelzem nem célom mindenképp eladni..
A linket sem kötözködési szándékból tettem be, egyszerűen azoknak szerettem volna alternatív megoldást kínálni, aki szeretne ilyen szelepet, de nem tud, vagy nem akar kiadni rá 4000 Ft-ot, az megveheti 1600 Ft-ért, a többit pedig tankolja bele a gépébe.
de természetesen ezek nem ugyanazok, pl. amit te linkeltél ott csak ezüst van... és a vásárlásokból ítélve fontos a több szín (ezüst fogy legkevésbé)
persze van ilyen is:
http://www.motorline.hu/ruhaza...
Gumicserénél épp aktuális
http://www.kepesmotor.hu/sport...
Keresek 140/70/18 méretű jó állapotban lévő gumit. Ha esetleg valakinek lenne, a jason1989@freemail.hu címre írjon.
Előre is köszönöm!
Mi legyen a köridőmérővel?Áruljam vagy kell!?