Ha neked S, M vagy E jelölés van, akkor az nem GP, hanem GP-Racer és a GP-Racer általában tartósabb a GP-nél. Hogy mikor mit érdemes, stb. arról regényt lehetne írni (hőmérséklet, köridő, motor, pálya....), ami 1. időigényes, 2. betöltene több oldalt. Alkalomadtán hívj fel!
Srácok egy Dunlop Qualifier mennyit bir általánosságban egy 100 lóerő körüli motoron?
És a Pirelli diablo rosso miféle gumi?
Csak mert egy kinézett motoron a qalifier van és rosso lett felpattintva.
Dunlop D211 GP ről érdeklődnék, hogy az S, M, E jelöléseken kívül mit érdemes tudni róla?
Soft van fent nekem, mentem 3 etapot a Hringen, és azt mondták kb 1 nap van még a gumiban:(
Talán a médium volna a megfelelő választás.
De hogy ezeken belül milyen keverékek vannak, mikor mit érdemes használni...?
Pirelli Dragon Supercorsa pár 190 SC2 + 120 SC1 eladó occsóér. Tavalyi gumik. Az első 8 pályanapot ment, a hátsó 5-öt. R6-R-en voltak.
A kettő együtt 10.000.
Ja, Bp-en vehető át, vagy aug 29-én slk-ringen.
Sajnos csak ennyit tudok róla ,én csak pilot povert használok azt tudom hogy elég hamar bemelegszenek és jól tapadnak, ésszerű motorozással elég sokáig bírják.
Ezeket,és a motorrevüs teszteket is átfutottam már párszor,de én egy valódi felhasználó véleményére lettem volna kíváncsi.De már tárgytalan,ugyanis megvettem a gumit, jövőhéten felrakatom,aztán úgy is kiderül minden!
Bridgestone YCX slickek (120 és 190 széles), 0m futásúak, ha valakit érdekelnek (2006-ban vettem, tehát kb. akkori gyártás): szlaszlo77@freemail.hu, ajánlatra várnak.
Sziasztok! 120 es 190-es gumit keresek párban Daytona 955i-re. Most Dunlop D211GP van fent, 3000km után kopott el és 17e ft volt a pár használtan. Elvesztettem sajnos azon motoros számát akitől van, pedig jó arc volt. Szóval hasonló árkategóriában keresek gumit. No jó, valamivel lehet drágább is, főleg ha a guma csere benne tud lenni az árban, vagy tartósabb fajta. Bp. és környéke, vagy posta is szóba jöhet. Láttam most itt hirdetve Metzeler K1-2-t párban 18e-ért, nem tudom, az mennyire kopós. Főleg középen kellene minta, nem pályázásra lesz.
Szóval dobjatok már pár ajánlatot emailben nekem légyszi: rateszmage@yahoo.com
Motorkerékpár gumik eladók Van mineden féle sport,kroszz,enduro,robogó,tereprobogó, mond mien kell és vigyed
nononono@citromail.hu ra írjatok vagy 06308346400 as telszámon
Köszönettel:
Tóth Norbert
Üdv Gumiguruk!
Fura kérdéssel fordulok hozzátok, Pilot Road2 gumival kapcsolatban.
Ugye 2ct gumiról beszélünk,és arra lennék kíváncsi hogy a szélén lévő puhább keverék mennyire is puha? Megközelíti az utcai sportgumik(pilot power,sportec m3,contisport,stb...) szintjét tapadás terén?
Ja igen, első gumiról beszélek.
Üdv!
nem tudtam rólla, hogy nekünk sikerült megvenni, mert kedves édesapám nem szólt egy szót sem, csak ma reggel mikor felkeltem, kicsit később 12-fél1kor meg jött egy futár, aztán mondta h gumit hozott... akkor esett le, előtte semmit nem tudtam rólla...
Még nem tudom hogy milyen, mert nem lesz még felszerelve, majd csak jövő szezonra... de ennyiért tényleg kár lett volna kihagyni
Köszi, hívlak majd!
Nincs olyan jelölés rajta, csak ezt találtam neten...