Hát nem volt nehéz visszakeresni az apróban...a Keszthelyi az. Én bedőltem a túl szép, hogy igaz legyen-nek. Írtam a gyereknek, hogy ez nem teljesen az, amit olyan szimpatikusan elmondott a telefonban, de ezt megszívtam, azért kíváncsi vagyok válaszol-e. Hozzáteszem nem szar amit küldött, de így már nem volt jó vétel, ennyiért máshol is megkaptam volna.
szintén ezekre a gumikra fájt a fogam,de szombati személyes átvéttel gondoltam,írtam is neki,de nem válaszolt
tul szép,hogy igaz legyen jelszóval nem rendeltem meg postai utánvéttel
Sziasztok
Ha valakit érdekel lenne egy 120/70-180/55-ös gumipárom eladó.
A helyzet az, hogy vettem innen az apróból egy pár Michelin Pilot Road2-est (30-ért), ma hozta a postás, de a beígért "új, csak a szalonból jött haza vele a motor" helyett egy saccra kb. 3000 km-t futott gumit kaptam (elöl 3, hátul 4,5 mm mintával, a motorrevü tesztje szerint újonnan ezek 3,8 illetve 6,3) Dot száma mindkettőnek 3507.
Vagy mégiscsak felteszem ezeket, de akkor meg eladó lenne a mocimon levő garantáltan 3000km-t futott ContiRoad Attack páros, szintén ugyanebben a méretben (2010-es gumik).
Bedőltem az olcsó árnak, gondoltam mégis csak Michelin... de így már nem feltétlenül cserélném le, amelyikre előbb lenne vevő azt tovább adnám.
Avon gripster AM25, 130/80-17, 5mm-1cm mélységgel eladó.
Chopper gumi:
Wild Flamer IRC WF-910F, 100/90-19, 5mm mélységgel eladó.