Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi safi81 ! Centíroztasd ki valakivel !
szia Brian, jó volt látni téged
menyit kérsz darabjáért?
Mindenképpen vennem kell első gumit, csak melyiket?
Sziasztok!
Éreklődnék hogy valaki ismeri-e 120/70 ZR17 BT016F Pro (58W) TL Bridgestone gumit.
Most vettem ezt az új gumit, ami 2011-es fejlesztésnek írták, de a gyártási idő 2010. Na mindegy de a gumis felrakta és 2.6-ra fújta, levette a sújokat mondván hogy így jó. Nekem 220 felett rázza a kormányt elég ijesztően. Ha valaki ismeri a problémát leyenszives írjon.Köszi.
Sziasztok. Eladó ez a kifogástalan állapotú Pirelli elsőgumi.
80/90-21.
Ha érzel majd valamit, akkor az épp az ellenkezője lesz. A magasabb gumi miatt inkább romlik az egyenesfutás és javul az agilitás és tapadás a kanyarban. Ha nagyon forszírozod a kanyarokat, akkor lehet értelme, de ha egyébként nem kellene új gumi, akkor szerintem felesleges.
Tesék szives segíteni a Hentinek
A sógim tavaj eladta az 500-as Honda choppyját, megbánta ezért, nagy örömére most visszavette első guma kellene rá és már mehetne is vele
Ha valaki találna otthon egy ilyet és kiszállna belőlle, akkor átvenném
Az van rájaírva, h Pirelli 19 colis és még az, hogy 3.25 de ezt nem tudom, h mit jelent, talánti gumások igen Ha kell még imfo a gumiról akár le is fotózom
Köszi, Henti 06 20 886 47 99
Sziasztok ! Eladó ez a pár darab gumi
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, megmondani mi a különbség vezethetőségi szempontból a /60 vagy a per 70 gumik között?
600 banditra javasolták a 120 60 17 gumni helyett a 120 70 17-est, mondván hogy stabilabb lesz így a motor. Újra kezdő motoros lévén, nem vagyok egy rutinos motoros.
Köszönöm a korrekt válaszokat!
1. Nem megy fel.
2. Kisebb súlyú kerék és többet toleráló "nagyobb" gumi.
3. Értelemszerűen 16,5 colos méretű kerékre való (nem olcsó mulatság).
4. Superbike és MotoGP motorokat.
Üdv.

Azt szeretném kérdezni hogy hogy az R420-as méretű gumi fel megy-e egy 17coll-os kerékre?
Ha igen akkor miért van ez a minimális méretbeli külömbség?
Ha nem akkor milyen méretű kerékre való, és milyen motorokat szerelnek ezzel a méretű kerekekkel?
A válaszokat előre is köszönöm!
Eladó: http://www.kepesmotor.hu/sport...
Szállítást megoldom gyakorlatilag országon belül mindenhova...

Joe
Kedvében akarsz járni a következő alkalommal, akkor jó minőségű házi barack pálinkával nem nyúlsz mellé . Biztos forrásból tudom hogy ez az egyik gyengéje...
Szia!

160/60 17

Metzeler M5 38000Ft vagy céges vásárlásnál 120Euro
Pirelli Diablo Rosso II 36500Ft vagy céges vásárlásnál 114Euro

Bármilyen más márkát vagy tipust is betudok szerezni

üdv

Laci
Nem
Brian! Tudsz nekem mintát mélyíteni?
írok emilt
köszi Brian! a tiéd is benne van a pakliban... elsősorban Metzeler érdekel, azért kérdezősködöm többfelé
Részleteznéd? Ha az oldalfalán körben látsz hullámos repedéseket, akkor az minden Pirelli és Metzeler versenygumi jellemzője és teljesen normális jelenség. Ha vmi más, akkor keress meg!
Sziasztok!

Tudtok valaki aki BP környékén vág gumit? Michelin létrás slick, kicsit mélyíteni kellene! üdv
Brian most raktam fel a racetec-et,vágva volt?
Hello!
Mekkroa guminyomást javasoltok egy Cagiva Mito-ba? A motor úgy 130kg, a vezetője 60. Elől Michlein Pilot Power gumi van, hátul Dunlop D208, ez már picit öregebb, de jól tapad nagyon. Csak utcán használom, néha kis döntögetés a jó kanyarokba.
Már egy ideje....
Nekem még mindig van
160/60 ZR17:
Új Michelin Pilot Power: csak párban új elsővel 56e Ft/pár,
Új Dunlop Sportmax D209GP: 34e Ft/db.