Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen az a bullshit része ezt én is olvastam nem erre voltam kiváncsi(mellesleg ezt pontról pontra megcáfolták ennyit erről) hanem gyakorlati tapasztalatra.....bár ott van a végén h kevésbé melegszik a gumi szal én levegővel fujatom majd...a gumis azt mondta ilyen meg olyan jó meg +500.....motoros haver meg aszondja azonnal ereszd le és fújd fel levegővel mert xy is azért perecelt mert nitro volt a gumiban és nem melegedett be rendesen
Köszi szépen a választ, akkor megveszem.
Nem kell ide bonyolult válasz..persze, hogy fel lehet, sőt sokkal jobb a 90/90-es...mivel vastagabb és alacsonyabb, sokkal kezelhetőbb lesz tőle a motor ajánlatos ezt rakni rá
gugli a barátod:

de a lényeg:
A nitrogén töltés előnyei

- Stabilabb nyomástartás :

A gumiabroncsok felfújására általánosan alkalmazott levegő 21 % oxigént, valamint 78 % nitrogént tartalmaz. A levegő gázai a köpenyen (teljesen sértetlen köpenyen is) átdiffundálnak, megszöknek. Ez a folyamat az oxigén esetén lényegesen gyorsabb, mint a nitrogén esetén (lásd az oldalsávon levő ábrát). Igy a nitrogénnel töltött gumi hosszabb ideig képes a beállított nyomást megtartani.

- Megnövelt gumi élettartam:

A gumiba bediffundáló oxigén kémiai reakcióba lép a gumi anyagával, ami a gumi rugalmasságának csökkenéséhez vezet. Ez megnöveli a kopást, s csökkenti a gumi élettartamát.

- Korrózió kizárása:

A sűrített levegő minden esetben jelentős mennyiségű vízgőzt tartalmaz. Meleg, párás nyári napokon a víz mennyisége kondenzációhoz is vezethet. A köpenyen belüli térben a (különösen, ha a gumi felmelegedett) korrózió léphet fel. Ezzel szemben a nitrogén gáz száraz (emiatt használják pl. érzékeny elektronikai eszközök tárolására is) s nitrogén töltés esetén korrózió nem léphet fel.

- Kisebb felmelegedés:

A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, a nitrogénnel töltött gumiabroncsok 10-20 %-al kevésbé melegednek fel, mint a levegővel töltött abroncsok. Ennek pontos mechanizmusa nem ismert, de a hatása egyértelműen előnyös.
Köszi a segítséget
Csak olyat, ami utánfutón is volt már
Szép Napot Mindenkinek!
Egy gyors kérdésre várnék minél gyorsabb választ, ha lehet.
80/100-21 gumi volt a motoromon. Fel lehet rá rakni 90/90-21 gumit, vagy csak olyat, ami volt rajt?
Köszi szépen
Fel tudna valaki homályosítani hogy sima levegővel vagy nitrogénnel érdemes felfújni a gumit?(mindenki mást mond...)
Tud valaki egy tuti tippet hogy hol tudnék venni olyan új gumit párban ami bolti ár (kb. 50-60 ezer) alatt van?
Az ország legjobb gumiabroncs árai!

120/70 17 - 180/55 17 párban

Pirelli Diablo Rosso II

57500Ft

Pirelli Diablo Corsa III

56500Ft

Michelin Power Pure

61000Ft

Dunlop Sportsmart

68000Ft

Michelin Pilot Road 2

62000Ft

120/70 17 - 190/50 17 párban

Michelin Power Pure

65000Ft

A fenti árak csak bizonyos feltételek mellett érvényesek !

Számlás árak!

Michelin,Pirelli,Dunlop ,Metzeler rendelhető bármilyen méretben!

Láncszettek(DID),fékbetétek,féktárcsák,csizmák(Sid
i,Daytona),sisakok(Shoei,Nolan,X-Lite,Schubert,stb..) is!

Laci
06 30 4330127
Ez kopott? (Úgy kaptam kb fél éve, sose volt cross mocim ha tényleg kopott akkor más írja már meg mert nekem nem annak tűnik) Meg hova a többesszám? (Amúgy a képet nézve nekem is most tűnt fel hogy ott hiányzik egy bütyök) de az az 1, a többi teljesen ép.

Az 1 db-ot vetted 5ért akkor a 2 az 10 matekzseni, köszi a hozzászólást :)
Ha valakinek kell, vigye, nem gondolod? Az, hogy neked nem ér meg 6k-t, egy dolog. Nekem ~500Ft-ot ér, mivel akkor el tudnám adni némi haszonnal, lévén, hogy nincs mire felraknom. Legyél boldog a gumiddal, örülj neki, hogy találtál olyan eladót, aki annyiért eladta. A piacon nem érvényesül a legnagyobb kedvezmény elve, attól ,hogy valaki eladott valamit olcsón, másvalaki nem fogja ugyanazon az alacsony áron eladni, feltéve, ha van aki elviszi.
Vágod, odamegy a zöldséges-gyümölcsöshöz a mama, kérdi:
- Mennyi a barack kilója?
- 350Ft
- 350? A sor végén 100Ft-ért adják!
- Akkor miért nem ott veszi?
- Mert ott nincs!
- Ja, ha elfogy, majd én is annyiért adom...
ragozással (is) vannak problémák
pff számold ki meikel jársz jobban ;)
ez egy pár...
5 ért vetem 85 % kos ép pireli 18 100/110 es gumi na ezt és netről !
mai napig ez van rajta 1 hónapja vetem és tökéletesen meg vok vele elégedve
6000ért mit vársz?
semi bajuk ááá levanak törve a bütykök meg elég kopottt... végülis vlkinek mz re még jó de krosz gépree feltenni :/
Üdv!

Eladó a képeken látható szerintem nagyon jó állapotú Dunlop cross gumi párban! 100-100 18 110-100 18 méretben! Semmi bajuk, és nem is régi gumik!

6000 Ft-ban vihető a pár! Érdeklődés esetén küldök telefonszámot.
Sziasztok! ELadó Pirelli Angel St 120/70 190/50 keveset használtam pár 100km-t futott a hátsón még néhol látszik az angyalka is Jó 5 mm van még mindkettőn. Az ár 35.000Ft párban.
sziasztok.keresek 130/70-18 as gumit hátra.

jo áron elfogadható állapotu érdekel csak.

kawazoli@gmail.com
Szia!
Tegnap elkelt..
Hali mi az ára a guminak?
azt is megpróbálom

az lesz
köszi