csáó nekem van 110/70 17-es dunlop qualifier, pályázott, közepe 4mm, széle 2-3mm, 10e Ft, vagy vannak utcán használt kopottabbak is, 5eFt/db áron. (egyik se öreg/repedezett)
szia, nekem lenne egy bridgestone bt003 140/70 17es gumim, kb 1000km-t futott, ha érdekel mondok majd mintamélységet mert most nem tudom fejből. 1-2 éves, jól tapad. ár 15e (új ára 33)
Jó 5mm van elől hátul rajt. Nekem nagyon keveset volt fenn pontosan nem tudom mennyi km-t mentem vele de nem sokat. De el is tudom postázni viszont ha el viszi valaki neked az is jó azt rád bizom
120-140/18-as 6 days extreme gumit keresek
40-60% ost aminek a szélén a bütykök teljesen épek
kicsi pénzért akár több darabot is
esetleg nagyobb bütykökkel is érdekel, vagy esetleg párban
egyéb típus nem érdekel
keresek még 120/17-es crossgumit vagy fim endúrót, 90%felett vagy újonnan
típus mindegy csak nagy legyen a "rés" a bütykök között
megfogtál
győr, mosonmagyaróvár, zalaegerszeg és környéke stb, arrafelé járnak kollégáim..de hétfőn beszélek velük és valaki elmegy feléd..
kérlek mivel személyesen nem látom mérsznekem egy millimétert....
Sziasztok!
Érdekelne 110/70 vagy 110/60 17" és 150/60 17"-os sportmotorra való gumik!
Legfőbb kép Conti Sport Attack, Dunlop D209 GP, Pirelli Diablo Supercorsa tipusokra gondoltam!
Jó a használt, de még normális állapotú legyen, ha pályán volt használva az sem gond, csak még lehessen közúton használni a szélét is gond nélkül!
Ha valamelyikőtöknek van ilyen gumija kérem jelentkezzen!
Köszönettel: Tóth Béla
Nekem van 2 db Dunlop sports gumim 100-100-18 és 110-100 18 méretben. Igaz nem értek hozzá (képet küldök) de szerintem nagyon jó állapotban vannak. Ha érdekel árban megegyezünk mond mennyiben érdekel és kész. Meg persze ha jó ez a méret...
Szia!
Gumiválasztásban kérném a segítséged.
Szlovákia ringre hátfőre 24fok körüli időt mondamak.Múltkor kint azt mondtátok,hogy oda kemény gumi kell.Igaz akkor 30 fok volt.Ebben az időben is jó a kemény vagy inkább medium?
Előre is köszi!
te nem jársz győr felé?
ja és kellene számod