köszi! Csak az a baj, hogy én páylán is használom havonta legalább egyszer, és így mivel túra-sport, ezzel nem szívesen mennék fel, de a szezon utáni időkre épp tökéletes lenne...
1 hete fent van nekem 500 km-t mentem vele. gp211 után szokni kell, de hamarabb melegszik(kb 150m) és majdnem ugyanúgy tapad, mármint utcaszinten, mármint nekem..
esőben volt szerencsém használni, nagyon jó..majd később ha benne lesz már 2-3 e leírom mit tapasztaltam.
Szeva! Ez mennyire tapadós fajta? Annyira nem ismerem, de lassan kuka lesz nekem mindkettő, és d211-en kívül nekem nagyon nem jöhet szóba semmi, de ha nem olyan rossz ez akkor lehet bepróbálnám:))
Sziasztok Motoros Barátaim!
Van nekem kb 30-40 db gumi motorhoz robogó cross mindenhez !
De van kb 300db gumim autóhoz 50 db trakihoz meg kamionhoz ha kellene vlmi telózz vagy hívj
tel:06308346400
Email: nononono@citromail.hu
Köszönettel:
Tóth Norbert
Megkérdezhetem hogy kinek sikerült hozzájutnia ?
1 hete fent van nekem 500 km-t mentem vele. gp211 után szokni kell, de hamarabb melegszik(kb 150m) és majdnem ugyanúgy tapad, mármint utcaszinten, mármint nekem..
esőben volt szerencsém használni, nagyon jó..majd később ha benne lesz már 2-3 e leírom mit tapasztaltam.
üdv
Van nekem kb 30-40 db gumi motorhoz robogó cross mindenhez !
De van kb 300db gumim autóhoz 50 db trakihoz meg kamionhoz ha kellene vlmi telózz vagy hívj
tel:06308346400
Email: nononono@citromail.hu
Köszönettel:
Tóth Norbert
Nem tud valaki motorgumist Esztergom környékén? Egy hátsót kéne cserélni sürgősen, de nem találok senkit...
egy márkát tipust és dot-számot tudnál mondqani?