Egy tanácsot szeretnék kérni.
Derbi Senda motorom van, most 110/100-18 méretű hátsó gumi van rajt. Szerintetek fel lehet rakni rá egy 140/80-18 méretű gumit? Vagy esélytelen? Ránézésre kb. ugyan akkorák.
valakit esetleg erdekel erosen kockasra koptatott Dunlop elso es Metzeler Z6 hatso? a mintamelyseg talan 1mm ha van kozepen, a szelen meg rendesen egyben van
Én Pirelli Angel St .Már szereltünk fel Z750-Z1000 re megvannak vele elégedve esős időben probálták és a tapadásrol mosolyogva nyilatkoztak,menyivel jobb mint az elözö gumi.
sziasztok, nincs véletlenul tapasztalatotok a Bridgestone BT 016 os gumival kapcsolatban? Nem versenypályára csak kozuti használatra szeretnék venni. Koszi
ÁÁ vékony ez neked nem akarok venni de ha valami jó áru van baráti áron akkor arra le kell csapni amúgy picsa jó lenne már össze futni valamikor nemdebár
Szia! Tudnál nekem adni nyomásértéket (persze melegen)? Elől racing batlax van, hátul, d211 gp racer n-tec medium, és nem tudom mennyire befolyásoló tényező, de a p.ringen lenne nyüstölve. Előre is köszi!
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Bridgestone Battlax BT012 és BT019 gumi élettartamra vagy inkább km futásra vonatkozóan mennyit bírhat? Köszi a segítséget! Üdv
bridgestone BT 021 F/R 120/180/17 túrasport gumipár 4mm/5.2mm profilmélység 35 000 ft a pár. 06203936892 vagy sms. nem javított nem pályázott,posta ok.
Tehát most 110/100-18 van rajt.
Bocsi