Amikor ez a gumi megjelent, akkor senki sem hitte el, hogy 1,6 kell bele melegen (elsők között sikerült tesztelnem anno, míg mások inkább a szokásos 1,9 körüli értéken "próbálkoztak" vele, majd belátták...) Amúgy ez hidegen inkább 1,2
Eladó, párban egy 21-es és 18-as cross gumi.
Első Barumn 21" 80/100 c16A, a hátsó 18" Vee Rubber 110/100.
Mind2 nagyon jó állapotú kevesett futorrak első szinte újszerü hátsó az szerintem 80-90%.
Érdeklődni emailon:
patvaros87@gmail.com
Szia brian! Én még nem pattintottam fel a hátsó D211-et, mert előtte még kap kb. 2e utcai km-t a mostani kaucsuk, de így legalább van még egy kis időm szokni a gondolatot, hogy 21 psi-t ajánl a Dunlop hidegen
A pozitív oldala a dolognak az, hogy végre nem találgatni, meg a RandomJózsi box utcai tippjeire kell hallgatni, hanem nagyon komolyan ott az info a honlapon. Ellenben 1,45 Bar hidegen... aztakuu....
És azt mondod "pereckirály" néven, hogy raj?
Írd be a gugliba, hogy raj, majd hasonlítsd össze a képet magaddal.
Jééé, csak nem...de igen, EGYEZIK!
ZSICI
elozo hsz. em re valo valaszod(csicska) ertelmetlen. mar ha tudod mi jelent a szo. ha csunyat akar irni nekem akkor keresgelj meg.... amugy kiraly vagy! milyen neven is irsogaltal regen? raj?
Arra gondoltam, hogy a kis xl 500-as endúrómra előre és hátulra is 1-1 hátsó bütykös gumit rakok fel, tudom, hogy úgy rosszabb lesz kanyarodni, de mi csak lazán szoktunk motorozni! Egy yamaha tw-n is hasonló a felállás, és úgy is lehet vele motorozni nem? Légyszi véleményeiteket írjátok le ezzel kapcsolatban!
Így néz ki az enyém is, csak elöl 18-as kerék van, buzi nagy tárcsafékkel!
biztos hogy jobb a visszajelzése azt már tudom.tulságosan megszoktam a Brigit,de az 1000esen valahogy nem olyan mint a 600 on.eddig csak finoman csuszkált épp annyira amennyire kell ,de a legutóbbi versenyen okozott némi meglepetést.azt nem tudom pótkocsira rakhatom-e,főleg ha ingyen kapom..akkor mindegy nem?
Nem rossz a Brigi sem, ezt egy szóval sem mondtam, az is jól tapadt, de a Dunloppal magabiztosabbnak éreztem minden szempontból, hideg gumival is, és legalábbis én, mint egy tök amatőr kis parasztgyerek, "beszédesebbnek" éreztem
Bazz tudtam, hogy nem egyezik a méret, de pl. pótkocsinál, ha ugyan akkora az utolsó szám, fel lehet tenni. Nem vagyok rutinos motoros, azért reménykedtem, mert a gumit ingyen kaptam.
És ha megnézed, nem én kezdtem ezt az egészet
Azt meg csak képletesen írtam, de legalább én elismerem, ha hibáztam, nem vagy nagyképű, mint itt egyesek
Első Barumn 21" 80/100 c16A, a hátsó 18" Vee Rubber 110/100.
Mind2 nagyon jó állapotú kevesett futorrak első szinte újszerü hátsó az szerintem 80-90%.
Érdeklődni emailon:
patvaros87@gmail.com
Blájen:Csere brigi Dunlopra?hmm-hmm?még rajta az irásod..
Én megyek, és "kepesgelem a szo jelenteset"
CSICSKA
A pozitív oldala a dolognak az, hogy végre nem találgatni, meg a RandomJózsi box utcai tippjeire kell hallgatni, hanem nagyon komolyan ott az info a honlapon. Ellenben 1,45 Bar hidegen... aztakuu....
Írd be a gugliba, hogy raj, majd hasonlítsd össze a képet magaddal.
Jééé, csak nem...de igen, EGYEZIK!
ZSICI
Sztem ez a legmegfelelőbb szó rád
Csicska!
Üdv Gémes Zsolt
A 190/50-es gumival nagyon más lesz a gép,mint a 180/55-el.
Meg az miért /50-es?
Így néz ki az enyém is, csak elöl 18-as kerék van, buzi nagy tárcsafékkel!
eredetileg Hyosung on volt .hibátlan,garantáltan 4.6 mm mintamélység.7ezer
(nem race,túrázni)
120/70 17 - 180/55 17 párban
Pirelli Diablo Rosso II
57500Ft
Pirelli Diablo Corsa III
56500Ft
Michelin Power Pure
65000Ft
Dunlop Sportsmart
68000Ft
Michelin Pilot Road 2
62000Ft
120/70 17 - 190/50 17 párban
Michelin Power Pure
65000Ft
A fenti árak csak bizonyos feltételek mellett érvényesek !
Számlás árak!
Michelin,Pirelli,Dunlop ,Metzeler rendelhető bármilyen méretben!
Láncszettek(DID),fékbetétek,féktárcsák,csizmák(Sid
i,Daytona),sisakok(Shoei,Nolan,X-Lite,Schubert,stb..) is!
Laci
30 4330127
válasz erre
És ha megnézed, nem én kezdtem ezt az egészet
Azt meg csak képletesen írtam, de legalább én elismerem, ha hibáztam, nem vagy nagyképű, mint itt egyesek