Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én igen....de az 1000...az nem..forog elfelé ugy érzem..mit csináljak,engedjem le 0,8 ra vagy rövidítsem a gázbowdent?
Van IDM Brigim azt te nagyon szereted.
Amikor ez a gumi megjelent, akkor senki sem hitte el, hogy 1,6 kell bele melegen (elsők között sikerült tesztelnem anno, míg mások inkább a szokásos 1,9 körüli értéken "próbálkoztak" vele, majd belátták...) Amúgy ez hidegen inkább 1,2
Számomra fontos az elégedettséged
Eladó, párban egy 21-es és 18-as cross gumi.
Első Barumn 21" 80/100 c16A, a hátsó 18" Vee Rubber 110/100.
Mind2 nagyon jó állapotú kevesett futorrak első szinte újszerü hátsó az szerintem 80-90%.
Érdeklődni emailon:
patvaros87@gmail.com
vidázz buktaking egy géniusz keveredett közénk.
Blájen:Csere brigi Dunlopra?hmm-hmm?még rajta az irásod..
Úgy is mondhatnám eddig ár érték arányban tökéletes. Nem bánom hogy látatlanban bíztam a te döntésedben is.
Jól van öreg, inkább tanuljál meg írni te analfabéta marharépa!
Én megyek, és "kepesgelem a szo jelenteset"
CSICSKA
Akkor tényleg mindegy
Szia brian! Én még nem pattintottam fel a hátsó D211-et, mert előtte még kap kb. 2e utcai km-t a mostani kaucsuk, de így legalább van még egy kis időm szokni a gondolatot, hogy 21 psi-t ajánl a Dunlop hidegen
A pozitív oldala a dolognak az, hogy végre nem találgatni, meg a RandomJózsi box utcai tippjeire kell hallgatni, hanem nagyon komolyan ott az info a honlapon. Ellenben 1,45 Bar hidegen... aztakuu....
akkor kepesgeld meg a szo jelenteset....te buta parasz! ha megvan ird be a google ba hogy raj es verd ki ismet! gyakran irsz be ilyeneket a keresobe?
Köszi a visszajelzést!
És azt mondod "pereckirály" néven, hogy raj?
Írd be a gugliba, hogy raj, majd hasonlítsd össze a képet magaddal.
Jééé, csak nem...de igen, EGYEZIK!
ZSICI
A csicska szó jelentése: szánalomra méltó, semmirekellő, korcs, agyonütnivaló, segghülye stb...
Sztem ez a legmegfelelőbb szó rád
Csicska!
Üdv Brian. Köszi a gumikat úgy nézz ki be válnak.Habár még nem sikerült vele kerülni egy igazit.
Üdv Gémes Zsolt
Szegasztok!
A 190/50-es gumival nagyon más lesz a gép,mint a 180/55-el.
Meg az miért /50-es?
akkor most mar ertem! koszi!
akkor most mar ertem! koszi!
elozo hsz. em re valo valaszod(csicska) ertelmetlen. mar ha tudod mi jelent a szo. ha csunyat akar irni nekem akkor keresgelj meg.... amugy kiraly vagy! milyen neven is irsogaltal regen? raj?
Arra gondoltam, hogy a kis xl 500-as endúrómra előre és hátulra is 1-1 hátsó bütykös gumit rakok fel, tudom, hogy úgy rosszabb lesz kanyarodni, de mi csak lazán szoktunk motorozni! Egy yamaha tw-n is hasonló a felállás, és úgy is lehet vele motorozni nem? Légyszi véleményeiteket írjátok le ezzel kapcsolatban!
Így néz ki az enyém is, csak elöl 18-as kerék van, buzi nagy tárcsafékkel!
150/70/ 17
eredetileg Hyosung on volt .hibátlan,garantáltan 4.6 mm mintamélység.7ezer
(nem race,túrázni)
Verhetetlen árak

120/70 17 - 180/55 17 párban

Pirelli Diablo Rosso II

57500Ft

Pirelli Diablo Corsa III

56500Ft

Michelin Power Pure

65000Ft

Dunlop Sportsmart

68000Ft

Michelin Pilot Road 2

62000Ft

120/70 17 - 190/50 17 párban

Michelin Power Pure

65000Ft

A fenti árak csak bizonyos feltételek mellett érvényesek !

Számlás árak!

Michelin,Pirelli,Dunlop ,Metzeler rendelhető bármilyen méretben!

Láncszettek(DID),fékbetétek,féktárcsák,csizmák(Sid

i,Daytona),sisakok(Shoei,Nolan,X-Lite,Schubert,stb..) is!

Laci
30 4330127

válasz erre
biztos hogy jobb a visszajelzése azt már tudom.tulságosan megszoktam a Brigit,de az 1000esen valahogy nem olyan mint a 600 on.eddig csak finoman csuszkált épp annyira amennyire kell ,de a legutóbbi versenyen okozott némi meglepetést.azt nem tudom pótkocsira rakhatom-e,főleg ha ingyen kapom..akkor mindegy nem?
Nem rossz a Brigi sem, ezt egy szóval sem mondtam, az is jól tapadt, de a Dunloppal magabiztosabbnak éreztem minden szempontból, hideg gumival is, és legalábbis én, mint egy tök amatőr kis parasztgyerek, "beszédesebbnek" éreztem
Bazz tudtam, hogy nem egyezik a méret, de pl. pótkocsinál, ha ugyan akkora az utolsó szám, fel lehet tenni. Nem vagyok rutinos motoros, azért reménykedtem, mert a gumit ingyen kaptam.
És ha megnézed, nem én kezdtem ezt az egészet

Azt meg csak képletesen írtam, de legalább én elismerem, ha hibáztam, nem vagy nagyképű, mint itt egyesek