szia erdekelne a dragon supercorsa sc2es gumi?
Ez is a dragon supercorsa pro vagy sima supercorsa?az sc2 medium keverek ha jol tudom.mert nekem olyan gumi kellene ami normal korulmenyek kozott legalabb 5e kmt elmegy de ha palyara vinnem akkor ott is jo legyen.amugy r6ra kellene.posta megoldhato?
Esetleg van rolla keped?elore is koszi.
Ha van kep johetne a csaba.nyitrai@citromail.hu ra
Köszi szépen, őszintén szólva a gyári mérettől nem szeretnék eltérni, még akkor sem, ha csak ilyen kismértékben más a gumi. Azt azért meg tudod mondani, hogy milyen típusú a gumi? Hátha elcsábulok:). Thx.
leszeretném cserélni a gumikat a motoromon de kicsit tanácstalan vagyok hogy mi mellett döntsek Metzeler és continentál -on ( de elég sokfajta van és nem nagyon van tapasztalatom ) gondolkozok.
Havonta legalább 1x pályázok ahol tehetem viszont közúton is sokat motorozok. mindenképpen párban akarom a gumijaimat lecserélni, és kb 50 ezer ft körül gondolkozom.
Ha tudtok kérlek segítsetek a legmegfelelőbb döntést meghozni hozászolást/sokat , segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Miki
Brian, Leslie és a többiek akik foglalkoznak használt gumikkal. 130/70 R17-es hátsó gumit keresek GS500-as Suzukira. Van ilyen méretetek és ha igen, milyen állapotban, árban, stb. Azért kérdem, mert látom, hogy a szélesebb, sportosabb gumik gyakoribbak nálatok, ez meg viszonylag ritka méret. Most Bridgestone Battlax Bt39R van rajta, meg is vagyok elégedve vele. Köszi előre is, és üdv!
üdv,csako