Nem vagyok önkéntesrendőr. De előbb nem árt, ha utánanézel mit is jelentenek a számozások, felíratok egy gumin. Ha mégis kérdezel és megkapod a választ, akkor nem kéne rögtön trollkodni. Bár leírtad már a lényeget korábban, ami sok mindent megmagyaráz.
"
derbistanti
Értékek lásd előző hsz.
Ha neked GP-racer-ed van, akkor téged nem érint a 6xxx vagy 7xxx jelölés, mert az a GP-n van csak. Neked a Recer-en S (Soft), M (Medium), E (Endurance) vagy E+ (Endurance-tól keményebb) variáns lehet.
kedves brian bacsi!
engem is az utcara ajanlott erdekelne(gp racer 211)!
es ha megsugnad h hogyan kell ertelmezni a 6xxx meg 7xxx akarhanyezret ami ra van irva...... meg egy akarmire is meghivnalak 1*
ja es ahogy latom a hatso 5 zonas... akkor hard, med, soft?
Köszi, hétfőn kiderül, csak a szélétől kb 2.5 centire van megtépve, a többi csak megmelegedett, de ég és föld a brigihez képest, ha ez lemegy én itt nem találok majd dobok egy mailt:)
Na, ebből le is jött, hogy te egy tanulatlan bunkó ökör seggfej vagy, akinek csak a pofája nagy, ha cselekedni kell, meg elsőnek futsz el, meg mentegeted magad te CSICSKA.
Az ilyen emberektől irtózom, és kerülöm őket, dehát csak-csak összefutok 1-2-vel néha
Nem kell itt feszíteni, tudjuk hogy erős vagy, meg kemény, de fogd be azt az mocskos undorító pofádat, és bújj vissza anyád szoknyája alá te nyomi.
az az 5mm az 5%..120asnál tehát 6...próbáld ki meglátod...a fordulás..könyebben fog menni.de jön Brájen osz maj megmondja a frankót mert ő bridgestoneban született.
kimondom a bűvös jelszót:pofánbaszlak
te ilyen fasznélkül mégy baszni csávó vagy asszem,,mert beszélni agy nélkül jöttél.na szólj anyádnak kenjen még egy mézeskenyeret neked és rakja be a feliratos tomésdzserrit mert buta vagy ,hogy megértsd az original verzsönt.
na hesspicsába
Sziasztok! Van egy olyan gondom, hogy vmi faszán belevágott a gumimba, elég mélyen, szép lassan le is enged. Mit lehetne vele csinálni így házilag vagy inkább vigyem gumishoz?
"
derbistanti
[13551] tegnap 12:25
Huh, most végképp debil vagyok...
"
off