Brian!
Most már kezd aktuális lenni,2 hét múlva otthon leszek
Tehát az elkopott 180as pilot powerem helyére keresek hasonló kaliberű gumit,legalább 50%-os állapotban
Van valamid?Mert akkor azt le is foglalnám
Szia Brian!
Nekem is ajánlottak téged guma ügyben :)
Engem is érdekelne 120 előre meg 180 hátra szettben csak nekem d209 vagy d211. vagy esetleg még ahogy plazer is írta a pirelli supercorsa. :)
Üdv. Ádám
érdekelne hogy 180-as hátsó michelin power 1-et tudsz e esetleg, ha nem akkor viszont szett érdekelne 2 egyforma előre 120 hátra 180 valami hasonlóan puha jól tapadó kéne! Pirelli supercorsa-t ajánlottak a Z fórumban még
Valakinek van tapasztalata Pirelli diablo supercorsa- val kapcsolatban? Olyan érdekelne, hogy pályán kívül mit tud utcán, nem e hül le hamar és egyátalán, hogy viselkedik a közutakon.
Előre is köszi
Uram!
Érdeklődés lenne gumiügyben. 600asra keres egy ismerős slicket. Légyszives nézzd meg hogy milyen lehetőségek vannak neked raktáron, és küld el nekem e-mailben. Vagy ha ide felteszed az is jó.
Este majd msn-en zaklatlak, de még egy kérdésem van, hogy er6-n-re is tudsz gummát? 120/160 kell rá!
üdv, Bence
Az lenne a kérdésem, hogy mi a kölünbség a Pirelli Diablo és a Pirelli Diablo Strada között? :)
Köszi! Üdv!
Adee-ZzZz !
Ma éjjel megírom a lehetőségeket.
Dobj légy szíves - te is - egy mailt és megírom mi van.
Dobj légy szíves egy mailt és megírom mi van.
Most már kezd aktuális lenni,2 hét múlva otthon leszek
Tehát az elkopott 180as pilot powerem helyére keresek hasonló kaliberű gumit,legalább 50%-os állapotban
Van valamid?Mert akkor azt le is foglalnám
Nekem is ajánlottak téged guma ügyben :)
Engem is érdekelne 120 előre meg 180 hátra szettben csak nekem d209 vagy d211. vagy esetleg még ahogy plazer is írta a pirelli supercorsa. :)
Üdv. Ádám
Téged ajánlottak gumma ügyben:
érdekelne hogy 180-as hátsó michelin power 1-et tudsz e esetleg, ha nem akkor viszont szett érdekelne 2 egyforma előre 120 hátra 180 valami hasonlóan puha jól tapadó kéne! Pirelli supercorsa-t ajánlottak a Z fórumban még
üdv
Előre is köszi
Ment.
Érdeklődés lenne gumiügyben. 600asra keres egy ismerős slicket. Légyszives nézzd meg hogy milyen lehetőségek vannak neked raktáron, és küld el nekem e-mailben. Vagy ha ide felteszed az is jó.
És még egyszer köszönöm a Dunlopokat.