A szélén mindkettő egész jó,ott van "bőven" még minta.Személyesen meg kellene nézned szerintem. Én ma 19 h-ig ráérek,holnap egész nap nem,aztán utána csak 17 h-ig!
Egy 10es a kettőért?Szerintem az nem sok,nem kevés!
nekem 120/65 kéne! de leeht jólesz az is!
szélén kb menyi van? pályán lehet lerugom róla ha az elfogadható! közutra már nem akarom 1mm-et felrakni!
Meg mondj egy árat
Nekem nem kell a guma,és kurva jó szívem van,ezért mondtam,h mondj vmit.Nem lakunk messze egymástól,mondjuk Lövőn a kúton találkozhatunk.
Hát,lehet,csak annyit megy el,de azért az első többet.Bár az sem fullos.
Itt vannak a képek,sorry,de szar minőségű telefonos.
Minta a kopásjelzőnél még 1-1,5 mili,de a szélén több.Látni,h "egyenes motoros" használta.Kicsit kockás a hátsó.
Ezt is kb. egy éve vettem így,de soha nem raktam fel,nincs rá szükségem.Ha gondolod,mond egy árat,amit megér neked!
Üdv:B
Nekem van egy D 208 RR-em,de egy kicsit kopott.Viszont olcsó,és van elsőm is,ami jó állapotú!Holnap lefényképezem,ha érdekel,mondassz egy árat,és Tiéd.
Üdv:B
Én mondjuk biztos nem fogom árulni, csak ha olyan mennyiséget vágnak hozzám, amit évek alatt sem tudok elhasználni. Akkor meg a lent említett árakon. Már beizzítottam a határ menti havert.
de annyit elárulok ,hogy én ithon a 70-80% akat 2-3 ezerért vesszem és 1-2 évesek de ezek szerintem nem is érnek 10-14 ezreket mind ithon amiért árulják (persze ez csak az én véleményem )hozzáteszem
nem szerzem de amikor voltam kint 1-2 szer majdnem csak hozzád vágják csak ne keljen má ide oda rakosgatnijuk evel csak az a baj , ahogy te is irtad sokan kihasználják és itt meg aranyárban mérik
Mi legyen akkor?