Nekem van két db uj140/60-17. vagyishogy 2-3 éve volt uj, csak még nem volt felszerelve.
Az egyik Metzeler me1, a másik Bridgestone Bt 090.
Használtban vannak 150-17-es is néhány ,de annak a tipusára nem emlékszem, de déerzére jó.
Itt vannak tévhitek kérem. A macadam 90/100-at az 1.2-es légolajosokra szerelték a 2005-ös évjáratig bezárólag. A 2006-os légolajoson már más gumi volt, 2007-től a vizeseken pedig a sokak által szidott D218 gumi díszeleg, ami szupersport gumiként volt aposztrofálva a dunlop táblázatában, most már nincs rajta, mert nem gyártják.
A macadammal meg egészen jól dönthető, én leglább is daráltam mindkét lábtartóból pár centit- nem pályán.
Nézd meg, szerintem neked is a d218 van rajta. Ez nem sportgumi, hanem turagumi, de abból a ragadósabb fajta. A sportgumi még ennyit sem birt volna :) Szerintem Banditra nem rossz választás. A Roadsmart alapvetően hasonlít erre a gumira, de 2 komponensű, a kozépen keményebb anyagból van.
Milyen van most rajta? Én pont ugyanilyen helyzetben voltam mint Te. Nekem Dunlop d218 volt fennt, hátsót cseréltem, Dunlop Roadsmartot tettem a helyére.
Ár 4eft/ db
Jelképes összegért a Tiéd...
Az egyik Metzeler me1, a másik Bridgestone Bt 090.
Használtban vannak 150-17-es is néhány ,de annak a tipusára nem emlékszem, de déerzére jó.
Igen, a márkatársak 90%-a ezt tette fel, nagyon szerették/szeretik. Valaki azóta Proad2-t koptat, azt mégjobban.
0 KM-es!
ár 15.000
A macadammal meg egészen jól dönthető, én leglább is daráltam mindkét lábtartóból pár centit- nem pályán.