Kössz mindenkinek a tanácsait,már el is felejtettem a D207-est,csak azért kérdeztem,mert nem ismerem a Dunlopokat.Akkor maradok a Conti Road Attacknál,nekem bevált!
szerintem felejsd el azt a gumit! ennyi pénzért jobbat is meg ujabb fejlesztésűt is kilehet fogni, nézz szét az aproba, mulkor láttam 1-2 jo vételt, de pont a hornet es topicba hirdetet nem rég valki egy pár gumit,,
Helló! Valaki ajánlana nekem, hogy milyen gumit vegyek supermotóra utcára? Lövésem sincs, hogy melyik a jó a sportgumik közül.. 120/70 és 150/60 méretben kéne vmi. Köszi
Én még négyezerötöt sem adnék érte, mert kb ugy tapad mint a bakelit
Annyi pénzért lehet venni rendes sportgumit is , bár ha csak szárazon elturázgatsz vele, kibir még egy évet is .
Vagy 8-10 éve volt ujdonság a d 207
Köszönöm, a rajta lévő emlitett tipust leveszem még bőven el menne szeintem vagy 2000 km-t. De vettem új METZELLER RACETEC K2 illetve K1 compound szettet, illetve BT 002 szettet ujjonan, mind kettöt ki akarom próbálni melyik hogyan viselkedik...
Helo!Most láttam meg, hogy a Mitom hátsó gumiában van egy rajzszeg, a gumi egy Michelin Pilot Power...Namost az volna a kérdésem, hogy ha kiveszem ezt a rajzszeget, akkor leenged a gumi vagypedig van olyan vastag a gumi h nem szúrta át teljesen?Köszi a válaszokat!
Igen, erről volt szó.
Szerencsére nagyon okos újságírónk ott van a piacon, és látja mi a helyzet...
Egy hónapja kijött az a cikk is, amikor neves hazai gumiszakértők azt nyilatkozták, hogy nem is kell téligumi, mert a nyárigumi még télen is jobban tapad, és csak a gyártók pumpálják a mennyiséget.
Valóban pumpálják, de téligumi kell.
A motorgyártók meg -mintazt korábban is jeleztem- azért szeretnek ingyen gumit kapni OEM-ben.
nem próbáltam még Bridgestone-t.félek is kicsit tőle.főleg hogy más gumi lesz mint eddig,más méretben mint eddig,kisebb felnin mint amire való ,ettől hegyesebb-biztos magától fog bedőlni maj meglássuk.főleg ha kapok még.....
Nekem egy suzuki gsx-r 600ra kellenne vmi utcai használt gumi!
Első és hátsó is!
Szob-vác környéke előnyben,de max psotán is ok....
Annyi pénzért lehet venni rendes sportgumit is , bár ha csak szárazon elturázgatsz vele, kibir még egy évet is .
Vagy 8-10 éve volt ujdonság a d 207
Üdv:B
A Pirelli Diablo Corsa III érdekelene, ha meg van még. Tudnál felrakni róla fotót? Gondolom az ár párban értendő.
Köszi
Szerencsére nagyon okos újságírónk ott van a piacon, és látja mi a helyzet...
Egy hónapja kijött az a cikk is, amikor neves hazai gumiszakértők azt nyilatkozták, hogy nem is kell téligumi, mert a nyárigumi még télen is jobban tapad, és csak a gyártók pumpálják a mennyiséget.
Valóban pumpálják, de téligumi kell.
A motorgyártók meg -mintazt korábban is jeleztem- azért szeretnek ingyen gumit kapni OEM-ben.
Próba egy 016-ot!
Milyen vasad van? Mármint stílusra.