Szeva!Nem ismerem a típust,de ha nincsenek jelölve a szélén az apró nyilak,akkor szerintem nyugodtan felrakhatod a normál(nagy nyíllal jelölt) forgásirány fele!
A pancsin nem hiszen,hogy bármilyen gondot okozhatna!(Gyorsításkor nem pörög ki a hátulja nedves úton! )
Széles utat!
Szia, köszönöm a választ, P20asra lesz, ami remélem elkészül tavaszra. Láttál ilyet, vagy volt vele tapasztalatod már? teszek be egy képet. Egy Pirelli-ről van szó, 110/80as.
Üdv Szilárd
Szeva!A te esetedben(ETZ?)nyugodtan felrakhatod,csak arra figyelj,hogy a gumi oldalán a nagy nyíl (1-max2db/oldal)a forgásirányt jelzi általában(frontként),de ha a futófelület szélén ezzel ellentétesen több(5-10) apró nyilacska van,akkor hátsókerékként ez a meghajtási irány!
Széles utat!
sziasztok. suzuki ltz 400-ra szeretnék hátsó gumit. 9collos a felnim, 20*11-9 a mostani, valami hasonlót szeretnék elérhető áron. feri86217@freemail.hu-ra ha valaki tud.
köszi a segítséget előre is
Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy az (F),(Front) jelzésű gumik miben különböznek a hátsótól? Nekem egy szükebb gumi kellene hátulra, de abban a méretben F jelűt találtam. Feltehetem?
nem motorgumi de fontos lenne:ha avy2 van a dot után a gumin,ami ugye gyártási időt mutat,az mikori?mert a 2000 előttieken 3 jegyű szám van(hét és év),a 2000 utánin 4(hét és év 2számjeggyel),de itt csak avy2,és nem tudom hogy akkor mi a helyzet
hellótok! szöges-gumit otthon mókányolt már valaki? (vagyis gondolom igen - de megoszthatná a tapasztalatát, hogy mennyire sikerült használhatót alkotni) üdv
Kellene nekem 1 db Dunlop Roadsmart gumi 180/55r17 méretben. Valaki tud nekem ilyet szerezni vagy valami tippet adni hogy hol lehet kapni?
Sikerült kihuznom a szezont, de tavaszra kellene mindenképp.
A pancsin nem hiszen,hogy bármilyen gondot okozhatna!(Gyorsításkor nem pörög ki a hátulja nedves úton! )
Széles utat!
Üdv Szilárd
Széles utat!
Érdekelne a hozzáértők véleménye a Pirreli Dragon gumiról.
köszi a segítséget előre is
Ár:10e HUF
Köszi előre is!
lazarp kukac freemail pont hu
ha tudsz mesélj mér a road smart rol! kb mennyi kmert bir ki, tapadás,,,,
Kellene nekem 1 db Dunlop Roadsmart gumi 180/55r17 méretben. Valaki tud nekem ilyet szerezni vagy valami tippet adni hogy hol lehet kapni?
Sikerült kihuznom a szezont, de tavaszra kellene mindenképp.
Michelin
Pirelli
Bridgestone
köszi!
A fullgas-nak írtam mailt az aprót figyelem de ált mindig nagy gumik vannak. :-(
Köszi mégegyszer!
Vagy nézz körül az apróban itt ha használt is érdekel Használt gumik az apróban..
Stay tuned