Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
képet holnap tudok, de egyébként mint írtam az idomok azok amik eredetileg vannak az új Z-ken. én bumeráng formának mondanám, a 750 index nélkül, az 1000 integrált indexes.
Zsolti tudsz nekem olyasmiben segíteni hogy erdekelne a hűtőhöz oldalidom de nem tom honnan lehetne szerezni vagy ki tud olyat csinálni
Jó lenne ha képeket is láthatnék róla hogy milyenek vannak
Előre is köszi
Helloka!
Ricsi uram érdeklődnék hogy 1997 es 600-as Cbr f3-hoz van a e első telód (asszem ugyan az mint a vfr 750-é 41 mm-es ha jól emlékszem). Illetve külön van e krómszárad hozzá. Ugyanis telibe vágtam egy taxit elölről. Maga a teló ígyis működik szóval szerintem még a rugó is egyben van és a szimeringek meg az olaj telóban 1 hónaposak szóval a szívem szakad meg.
A teló alja a papucs része annak semmi baja a krómszár az sajnos elment. Illetve hűtő kellene még és első kerék plussz 1 darab féktárcsa rá. A zsolt1214@freemail.hu-ra írnál választ ha megkérlek mert lenne kérdésem feléd még ami annyira nem publikus. Köszike előre is.
1.Jobb középső idom
2.Jobb alsó idom
3.Farokidom.
Ha esetlleg van valakinek valamelyik,szóljon.Előre is köszi.ÜDV