Vasárnap írtam egy e-mailt neked c5ontkov4c5@citromail.hu-s címről fékmunkahenger után érdeklődve , és azóta nem enged belépni ez a hülye citromail az én postafiókomba, el tudnád küldeni még egyszer az üzeneted persze ha csak válaszoltál rá mert nem tudom nem tudtam belépni az apám mailjere : kovacs.miklos@citromail.hu
Utánvét, ha nem gond. Nagyobb pufis borítékba bele is fér, és nem kell csomagként feladni. Az oldalon található email címre is jelzem még igényem és címem, az elég?
üdv keresek olyan urat/hölgyet kinek ismerőse vagy saját maga dugattyú + gyűrű gyártásával foglalkozik:) kitseee@hotmail.com
köszönöm:) (aprilia sr 125/ 172 malossi tuning) illetve gyári 150es vagy 125ös hengert keresek használtan hengerfejjel dugattyúval stbstb:)
Szia Andi!
Sajnos utolért a végzet!Eltaposták a motorom.Eddig gazdasági tk-nak tűnik.A motor 2000-es évjárat,Kawa ZZR-1100.
Egyenlőre nyomozok,érdemes-e talpra állítani.
Keresnék komplett fejidomot,első indexeket,jobb hátsó lábtartót,jobbos kipuffot,(vagy komplett sport rendszer?),első fékkar,jobbos kormánycsutka.
széles utat!