Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali 1 Suzuki dr 600-ra kelene gyujtás aki tud az irjon már légyszi!
széles utat!
Sziasztok,

Andi, esetleg RF400 suzukihoz nincs gyújtó kábeletek?
Esetleg trafótok?Érdeklődöm csak,sajnos lehet,hogy szükség
lesz rá..

Előre is köszi!
üdv
Krisz
oooo bocsi vedd semmisnek az előző hozzászólásomat már sikerült belépnem!BOCSI!Megvan a levél is . E-mailben válaszoltam rá!
Hello!

Vasárnap írtam egy e-mailt neked c5ontkov4c5@citromail.hu-s címről fékmunkahenger után érdeklődve , és azóta nem enged belépni ez a hülye citromail az én postafiókomba, el tudnád küldeni még egyszer az üzeneted persze ha csak válaszoltál rá mert nem tudom nem tudtam belépni az apám mailjere : kovacs.miklos@citromail.hu

Üdv. : Dávid
Sziasztok! SV 1000 S gázbowdenetek nincs véletlenül? Mind a kettő kellene!
Ment levél!
Tökéletes
Utánvét, ha nem gond. Nagyobb pufis borítékba bele is fér, és nem kell csomagként feladni. Az oldalon található email címre is jelzem még igényem és címem, az elég?
Szia!
Személyes átvétel, postai utánvét, banki utalás.
Ahogy neked a legjobb
Üdv: Andi
Hogy lehet erre szert tenni?
hello
vkinek elado power nyelv es power haz(amivel rogzited a nyelvet a hengerhez) vagy komplett rendszer? Surgos lenne
koszi

most nemetorszagban vagyok de kedden mar otthon leszek, es meg is vennem ha van vkinek elado
Cagiva sx 125 höz keresek sürgősen gyujtótrafót!
A képen láthatót.
sziasztok: engedelmetekkel motorfényezés http://www.kepesmotor.hu/idomo...
A címemet nemtom, csak hogy USA...
rendben:D kakor hova postázzam a hengert?:D
Én pont a Wiseco-nál vagyok kutatófejlesztőmérnök...
A Suzuki márkakereskedésben. Nekem 3 nap alatt mindent meghoznak...
üdv keresek olyan urat/hölgyet kinek ismerőse vagy saját maga dugattyú + gyűrű gyártásával foglalkozik:) kitseee@hotmail.com
köszönöm:) (aprilia sr 125/ 172 malossi tuning) illetve gyári 150es vagy 125ös hengert keresek használtan hengerfejjel dugattyúval stbstb:)
Szia!
Köszi!
Szia!
Sajnos nem sok minden van hozzá, e-mailben elküldtem.
Sziasztok nem tudja véletlen valaki megmondani hogy hol lehet venni a leghamarabb K5 Hayabusa kuplung csavart venni 6db és alá rugót köszi
Hali! RF 400hoz keresek blokk alkatrészeket! Valaki tud írjon kösz!
Üdv: Punci
Szia Andi!
Sajnos utolért a végzet!Eltaposták a motorom.Eddig gazdasági tk-nak tűnik.A motor 2000-es évjárat,Kawa ZZR-1100.
Egyenlőre nyomozok,érdemes-e talpra állítani.
Keresnék komplett fejidomot,első indexeket,jobb hátsó lábtartót,jobbos kipuffot,(vagy komplett sport rendszer?),első fékkar,jobbos kormánycsutka.
Szia!
ment a mail
Szia!
4 ezer forintka