Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv.aprilia scarabeo 500-2004 hez keresek idomokat-fejidom s környéke.06302093728-visszahívlak.
sziasztok skacok olcsón profi fényezés:

http://akosmotorbikedesign.hup...
Szia! Gyári újban tudok 7500ft. Adatlapomon elérsz!
Sziasztok! Keresek 2000 évj.kawasaki zx9-hez jobb oldali ram –air takaró idomot(pici háromszög alakú a tank mellet)
az email cimem luciolteanu@gmail.com
Köszi!
Szia, amit ajánlani tudok az CBF 600 műszerfal, új és 65 ezer forintka
szia,

az ötleted nem rossz, de az ebayes műszerfal a képen a japán 250-es kínai utángyártása.a fordszámmérő skálázása komplett más, a km óra áttétele is esetleg más. az évjárat pedig abszolút nem stimmel, mert az első szériás 600as spirálos km órás, a második pedig elektr.

üdv,P.
szia,

van komplett műszerfalam a hornethez, ha érdekel 70 317 90 83.
üdv,P.
köszi az ötletet, sokat segítettél
Shox?
Valaki tudna segíteni honnan tudok ilyen idomba rakható gumiba ágyazott anyát szerezni? Vagy hogy milyen néven keressem egyáltalán:
igen egyröl beszélünk. közvetlenül a karbi után. 4 csavar fogja. hát mondj rá valamit és megegyezünk.
Heló!Mennyit kérsz érte és hol laksz?Egyébként tuti ugyanarról beszélünk mert én szívócsonkként ismerem gumiszerű anyagból a karbi és a légszűrőház között. Amúgy köszi a segítséged! Várom válaszod.
Üdv:)
Ebayt próbáltad? Ez nem jó? Hornet műszerfal
http://www.bikeshop.ro/ fihyelmetek be ajanlom eszta WEB cimet. Ha kel forditok.
Tud valaki segiteni egy 2oo1 honda hornett 6oo hoz műszerfallal.
üdv Lucian
Szia!
Nincs, nem tudunk segíteni
Üdv: Andi
Hello

Honda Cbf600 (2006) fejidomos változathoz keresek fejidom tartó konzolt és kormányt!Esetleg van valakinek?
Ha van valakinek valamilye akkor vagy ide írjon vagy erre az emailcímre: benczedaniel22@gmail.com
Szia!

Yamaha Sr125 tankotok van esetleg?
szia. nekem van eladó beömlőm.
Sziasztok!1997es Honda NSR 125R-hez keresek szívócsonkot a karbi és a légszűrőház közé.Aki tud segítsen .Köszönöm előre is!
Érdekel, de még várnom kell az ügy lezárására! Hívni foglak ahogy fizetett a biztosító!
hello

lámpám, hűtőm van ,illetve kicsit sérült műszerfal és fejkonzol is, a műszerfal nem tudom műkődik e, ki kell próbálni. ha érdekel 70 317 90 83.

üdv,P.
Üdv.

2008-as R6r. Mennyibe jöhetek ki szerencsés esetben:
- bal kormánycsutka
- műszerfal
- első lámpa
- első fejidom
- hűtő
?
Köszi előre is!