Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért az agyonhorpadt tankért 20 000-et ? Nem sok az ?
Hát elég gatya szegény
Helosztok.
Am 5 vagy 6 os blokkot keresek kompletet müködö állapotut.
Minarelli 5 6 sebeséges blokkot gyorsasági motorba.
Derbi Senda jobb oldali idomot keresek.
Tud valaki segíteni?
üdv!Tudnál egy képet küldeni?Köszi
Szia!
Fekete van, de sérűlt, 20 ezer az ára
Üdv: Andi
szia !2005 -ös
Bocsi, :)
2005ös szürke. :)
üdv mindenkinek valaki nem tudna nekem segíteni kellene a nsrem (jc20) hez ami az index alatt van műanyag tartó .vagy esetleg hogyan lehetne nélküle vissza fogatni válaszotok köszönöm
Üdv mindenkinek! A képen pirossal jelölt alkatrészre lenne szükségem (bal szélső karburátor fedele, '99-es Suzuki GSF1200N Bandit)
Sziasztok
Szia!
Elérhetőség az adatlapomon
Szia!
Évjárat?

sziasztok!Én fz6 s tankot keresek ,laki tud legyenszives irjon!
Köszi.Emailcimem:mariccska@gmail.com
Sziasztok
2004 évj. Sv650 S mocimhoz keresek első féktárcsákat....ha valakinek esetleg van vagy tudja hol érdeklődhetnék utána segítsen:D:D
Sziasztok! Nekem ha tudna valaki segíteni nagyon hálás lennék!
125-ös Lc2-es Yamaha Dt-m van, elől tárcsa, hátul dobfékes, és hozzá keresen komplett kuplungot már 2 hónapja. Esetleg ha valaki tud valami infót, hogy hol találnék, vagy esetleg van valakinek elfekvőbe, nagyon örülnék.
99-es 600-as Yamaha Fészerhez keresnék műszerfalat...
Árat írjatok mellé plíz!
Szia! 16600ft gyári újban tudok segiteni. Adatlapomon elérsz!
valakinek valahol esetleg 2003as Suzuki Rm250-hez berugókar?Csak a kar kell!előre is köszönöm 30/6447507
helo.nekem van egy labtartom de javitot.ha erdekel kuldok kepet emailon.
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Alu hegesztést tudok ha nem találsz konzolt és Szolnok felé jársz megoldható.
Utána csak vissza kell marni esztétikus méretre és alakra!
Bár az alu hegesztés sajnos sose volt olcsó móka:(
Sziasztok! Szükségem lenne 1987-es (GK71F... )Suzuki GSX-R400-ashoz első alsó fékmunkahengerhez. Ha tud valaki segíteni,m vagy van ötlete helyettesíteni valamelyik típuséval, az szóljon. Köszönöm.
hello!
keresek 99es zx6r-hez bal oldali lábtartó konzolt!
köszii
Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt a fórumon, de a segítségeteket kérném. Szükségem lenne cr500 hoz blokk középre és kuplung oldali deklire, mert kitört a berugó tengely. Nagyon megköszönném ha valakinek lenne hasznos ötlete, vagy tanácsa, hogy merre keressek ilyen alkatrészeket. Előre is köszi