Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, ment a mail
Üdv: Andi
drzxr750@gmail.com
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
sziasztok! 1990-es aprilia af-1-eshez keresnék full rv 4-es blokkot. Vagy olyat amiben benne van a komplett váltósor. Lötyögött a főtengely és szétverte az egész váltósort ahogy illik. Ez a kiadás még a régi kockahengeres fekete blokkos. Nemtom vki nem tudja h más fajta blokk beleépíthető-e? Találtam zsír új am 6-ost, csak nemtom mit tudnék vele kezdeni... Köszi
basi2kukac citromail.hu-ra küldj képet róla!
kawasaki zzr 600 E bontott alkatrészei eladók,tükrök,idomok,tank,villaszárak,felnik,lámpá
k,ülés ,féktárcsák,elektromos alkatrészek,indexek,váz,motorblokk,müszerfal,és még sok apróság .TEL06309492804
Hali
Van fejidom ha érdekel hívj 06 20 9629-446 vagy irj egy email cimet és küldök képet.
üdv laci
KÖSZÖNÖM Andi. de jobban szeretek hazhoz menni. Az sms-t megkaptam. Küldöm az elöleget.
Kérnék nevet és címet is
Bevállalom a postát, 65-ért megkapod, ez kb 5000 kedvezmény
Szép jó napot mindenkinek!Szükségem lenne egy két Honda nsr 125ös önindító alkatrészre, 97es évjáratú a gépsárkány.A képeken láthatóak az alkatrészek.
igy van
Szia!
Akkor kell a leömlő+dob+2 db kormány?
Kellenek azok is:Telefonom:30/638 4001 elöre is köszönöm
kicsiket lejebb tudod engedni
Szia!
A kormánynak 13 ezer darabja
Szia!
Van, adnál egy elérhetőséget
Szia!
A könyök 25 ezer, a dob 15 ezer.

Egyben most nem eladó
Szia!
Adnál egy elérhetőséget nekem?
kawasaki zx 99-évj

eladó felnik
kawasaki zzr 600 D bontott alkatrészei eladók .Minden van kérdezz tel 06309492804
K8 Hayabusához keresek fejidomot és lámpát!
Sziasztok!
Kawa ZX9R-hez keresnék megbízható hengerfejet. 94-es évjárat, B1-es. Van valakinek esetleg eladó?
Szia Andi. A zx9es teljes kipufogoert menyit kertek.