Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.2004 Kawasaki Z750 z1000 üléstakaró púp kellene nekem.Hogy honnan tudnék szerezni?
oksa, köszönöm, ha aktuális lesz csörgök telefonon
Ha nyitva vagyunk, akkor délig, de ajánlott az előzetes megbeszélés
hello

szombaton nyitva vagytok ha igen meddig?
Japán sport és túramotorok gyári bontott alkatrészei 400 cc-től
Szia !
van karbink hozzá, 25 ezer forintka.
Üdv: Andi
Szia,van hozzá elektronikám ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok!
XJ 900 '94 hez keresek karbisort.Előre is köszi.
Hali
Van valakinek gsxr 600 k4 elektronikája pici pénzért?
értem, akkor ha nem találok másikat akkor lehet hogy felkereslek :)
köszi
Szia!

Van egy Italy bontos akivel Kacsolatban vagyok és látom ilyet keresel régóta. Gondoltam megkérdezem neked. Ö nem cserél sajna
mivel nagyon sürgős, ezért nagyon olcsón adok bele alkatrészeket ami kell esetleg
ohh, tényleg nem olcsó, esetleg csere beszámitás megy? rengeteg kawa alkatrészem van ebböl a sorozatból zx10 gpz 1000 zzr karbisor is nem egy hanem 2
Szia! Egyet tudok neked de nem olcsó 190Euro
KERESEK 1000 RX karbisort
GPZ1000 rx régi zx10 alkatrészek eladók, elsö hátsó futómü kerekek tökéletes állapotu gumikkal fékalkatrészek lánckerékszett (pár ezer km) tank elektromos alkatrészek müszerfal, blokkalkatrészek. elérhetőségek az adatlapomon. (keresek erre a tipusra jó állapotu karburátort csereberébe is
Üdv.
Keresek Yamaha Wild Starra első lámpát és első indextartó konzolt!
dragjano@gmail.com
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb hasidom
3.Farokidom.
Előre is köszi.ÜDV
Szia!
Nem látok nálad e-mail címet és véletlen saját magamnak küldtem el a képeket, úgyhogy mégegyszer...
Sziasztok DR-z 400S 2003as motorhoz kellene nekem motor oldaldekni kb milyen árba köszi
Üdv.
sziasztok,APRILIA SCARABEO 500-keresek alkatrészeket:kormányt-plexit-müszerfal,kormány körüli idomokat-elsö indexeket-stb....06302093728-csörgess meg és visszahivlak-köszönöm.
Szia Andi!
A lábtartókonzolról tudnál küldeni egy képet az e-mail címemre?
Előre is köszönöm.

ui.:bocs mindenkitől, hogy az előző üzenetemet kétszer küldtem el a fórumra.:)
Szia, fékkar most nincs, de lábkonzol van és 8 ezer forint.

Üdv: Andi
Sziasztok!
Engem érdekelne Suzuki Gsx-r 750 k4 -hez fékkar és jobb első lábtartókonzol. Elsősorban bontott gyári. Köszi
kuslics@freemail.hu