Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello

ha érdekel van több lámpám is hozzá, árak 25-től, elképzelhető hogy megyek nyíregyháza felé a közeljövőben. ha érdekel 70 317 9083

üdv,P.
heló. Derbi sendához kellen gázbovden. aki tud olyan helyet ahol lehet beszereznui az irjon legyenszives
De még milyen jó...
ma reggel érte jött, a többit vele telefonon.-Andi anyu- ez jóó
Sziasztok! Én 95-ös cbr 900 rr -hez keresnék első lámpát ill., hogy be lehet -e szerkeszteni a régebbi 92-es két különálló kerek lámpa heylére a fejodom eléggé egyforma, vagy ha tudtok segíteni nyiregyházi bontókat keresnék , előre is köszi......
J.A.P.O-ban mostantól valódi Zx RR szív dobog a versenyeken

Nagy -Nagy Köszönet érte Sugo-Motornak
Drága, itt velem levelezel (Andi anyu) és a palackokban HP-volt, csak hogy érezd a dél illatát...
Egyébként Sanyikánké a munkahenger.
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+farokidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.

Eladó az összes fent emlitett alkatrész, a motor már szét van bontva csak a szétszedés előtti állapotot mutatja a kép!

Aki egyben viszi, annak kitalálunk egy NAGYON akciós árat az összesre csak nekeljen kerüldöznöm itthol őket....

Ha egyben viszed adok még más Tuareg Rally alkatrészeket is.

Ha külön-külön kell valami akkor irj!

Aprilia RX 125 - Six Days-hez jobb hátsó oldalidomot keresek!

Köszi!
Sziasztok! Ezen a fórumon új vagyok,és segítséget kérnék.Szereztem egy Honda cj 250-s, ami pár évig állt.Bizony meg- látszik rajta,tank, fék,karburátor stb. javítás, tisztítás.Igazából az első fékkel nem boldogulok,berohadt minden.Főfékhenger felújítót,vagy komplett működő egységet keresek.De talán jó valamelyik másik tipusú motor fékrendszere is?
Robi Robi, legalább egy kis sert küldhettél volna.
na akkor kié is lesz ez munkahenger?

felejtek...................
Hali.gsx-r 600k6 alkatrészek eladók!
Sziasztok!
CBR600RR-ez keressek az index gyári vezeték kötegén található csatlakozott. 4 db kellene. Nem akarom vagdosni a gyári vezetékeket.
Akár postai úton is. E-mail címem az adatlapomon.
üdv
heló! valaki nemtudja honnan lehetne venni rmz 450es vázat vagy crf vagy kxf? kompletten kéne kerekek telók meg minden csak blokk nélkül.ha esetleg valaki tud 1 ilyet szoljon köszi.
Szííasztok Érdekelne, Honda MTX 125 vizeshez hol tudnék, melyik bontóban beszerezni cuccokat? Székesfehérvári vagyok...
OK.köszi!
akkor ujfent
Oksa, olvastam és már válaszoltam is
Szia Andi!
info@sugo-ra küldtem egy mail-t.kérnék választ.köszönöm
Szia!
Nemrég elvitték, már csak műszerfal van
Szia Andi! MT03-as lámpáért mit kértek? Üdv.
HELP!
1. exup bowden-t hol kapok (Yamaha FZR 1000 - '90 )? (bontottan, utángyártottan...stb)

2. esetleg a kipufogóban lévő szelepet ? (a mostani eléggé csörög)

3. hátsó féktárcsa?

Kérlek írjatok használható infókat!
KÖSZÖNÖM!
szia,

van fejidomom, lámpám, fejkonzolom, egyik oldal és karcos tank is 98-99-es zx6 r hez ha érdekel 70 317 90 83

üdv,P.