Sziasztok! Én 95-ös cbr 900 rr -hez keresnék első lámpát ill., hogy be lehet -e szerkeszteni a régebbi 92-es két különálló kerek lámpa heylére a fejodom eléggé egyforma, vagy ha tudtok segíteni nyiregyházi bontókat keresnék , előre is köszi......
Hátsó sárvédő+lámpafoglalat+búra+farokidom+hátsó kapaszkodók+jobb és bal hátsó oldalidom+ülés+tank+fejidom+mű szerfal+lámpamaszk+lámpatartó konzol+lámpa+első sárvédőtoldat+első sárvédő.
Eladó az összes fent emlitett alkatrész, a motor már szét van bontva csak a szétszedés előtti állapotot mutatja a kép!
Aki egyben viszi, annak kitalálunk egy NAGYON akciós árat az összesre csak nekeljen kerüldöznöm itthol őket....
Ha egyben viszed adok még más Tuareg Rally alkatrészeket is.
Sziasztok! Ezen a fórumon új vagyok,és segítséget kérnék.Szereztem egy Honda cj 250-s, ami pár évig állt.Bizony meg- látszik rajta,tank, fék,karburátor stb. javítás, tisztítás.Igazából az első fékkel nem boldogulok,berohadt minden.Főfékhenger felújítót,vagy komplett működő egységet keresek.De talán jó valamelyik másik tipusú motor fékrendszere is?
Sziasztok!
CBR600RR-ez keressek az index gyári vezeték kötegén található csatlakozott. 4 db kellene. Nem akarom vagdosni a gyári vezetékeket.
Akár postai úton is. E-mail címem az adatlapomon.
üdv
heló! valaki nemtudja honnan lehetne venni rmz 450es vázat vagy crf vagy kxf? kompletten kéne kerekek telók meg minden csak blokk nélkül.ha esetleg valaki tud 1 ilyet szoljon köszi.
ha érdekel van több lámpám is hozzá, árak 25-től, elképzelhető hogy megyek nyíregyháza felé a közeljövőben. ha érdekel 70 317 9083
üdv,P.