Sziasztok!
1999-es Beta RR50 első főfékmunkahengerhez keresek fékkart. Brembo.
Ilyen van néhány régebbi KTM-en is, de más tipus sem kizárt.
Aki tudna segíteni, kérem, írjon!
Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.
ki venne be bontóba fzr-alkatrészeket amik rajtam maradtak? első féknyereg, betéttel, alu sportkipufogó (japán daishin racing), mindkét oldali lábtartók, ávltó és fékrudazattal, fékmunkahengerrel, tartállyal, plusz egy légterelő a hűtőhöz. 250esre, de fék, lábtartók gonodlom amire rámegy..
1999-es Beta RR50 első főfékmunkahengerhez keresek fékkart. Brembo.
Ilyen van néhány régebbi KTM-en is, de más tipus sem kizárt.
Aki tudna segíteni, kérem, írjon!
Megoldódott már a probléma,de azért köszi
Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.
Előre is köszönöm a segítséget: Norbi
Ment a mail
Üdv: Andi
Van ilyen AC pumpátok? (1986 FZ750 1FN)
Olyan is érdekel ami nem működik, csak a műanyag ház legyen ép. Meg a hozzá tartozó vezérlő érdekelne.
Tud valaki segíteni?
dehát ez van, ha már megígértem a képet...
megy szegény a lecsóba