Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello rv blokk balos bblokfél nincs vkinek? ami nincs meg esztergálval vagy valami ami eredeti?! irj megveném
Sziasztok!
1999-es Beta RR50 első főfékmunkahengerhez keresek fékkart. Brembo.
Ilyen van néhány régebbi KTM-en is, de más tipus sem kizárt.
Aki tudna segíteni, kérem, írjon!
Szia!
Megoldódott már a probléma,de azért köszi
Bontásra váró motorkák alkatrészei eladóak:
Igen, 7 ezerke az ára
Hello!

Brembo fékhez keresnék mikrokapcsolót, kb. ilyet, ha valaki tudja hogy hol tudnék vásárolni akkor megköszönném ha megosztaná velem, Dunakeszi Aprilliánál voltam bent, 16443 Ft náluk, ezt nem kicsit sokallom, ebayen 5000 Ft körül láttam de ha ennyi körül meg tudnám venni itthon boltból akkor az nekem jobb lenne.

Előre is köszönöm a segítséget: Norbi
Hali.HONDA CBF 250-re keresek első sárvédőt.Ha valaki tudna megköszönném.
Köszönöm!
Szia!
Ment a mail

Üdv: Andi
Szia Andi!

Van ilyen AC pumpátok? (1986 FZ750 1FN)
Olyan is érdekel ami nem működik, csak a műanyag ház legyen ép. Meg a hozzá tartozó vezérlő érdekelne.
ki venne be bontóba fzr-alkatrészeket amik rajtam maradtak? első féknyereg, betéttel, alu sportkipufogó (japán daishin racing), mindkét oldali lábtartók, ávltó és fékrudazattal, fékmunkahengerrel, tartállyal, plusz egy légterelő a hűtőhöz. 250esre, de fék, lábtartók gonodlom amire rámegy..
Suzuki gs500 (GM51B) benzincsapot keresek!
Tud valaki segíteni?
Nincs rá kapacitás
Nem Rád gondoltam , arra értettem hanem a leendő tulajra ! Tényleg miért nem javíttatjátok meg?Nem lenne olyan bonyolult.
nem a lé, hanem a gondolat, hogy képes lennék purhabozni
Én se kérném, de mikor mondtam az árat, én is jobbra számítottam
dehát ez van, ha már megígértem a képet...
megy szegény a lecsóba
Hát még az a 20 000 !
Szia Andi!Ezt nem kérem ,köszi szépen.
ez azért egy kicsit "bántó" volt...
Na, végre egy kis pezsgés, már uncsi volt itt
Jó eset lehetett . Nem kellett olyan mélyre lépni !
Én láttam fürdőkádat reggelre 30 cm emelkedni félig vízzel. de lada küszöbben jól áll.
Ne írj neki ilyeneket, mert még megteszi. Ki kell vágni az alját, és kiegyengetni. Majd visszahegeszteni.
purhabbal nyomd teli kiveszi a horpikat belőle.
tisztára praktikus, kicsi pénzért megvan a telitank