Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv...
keresek idomokat frokidom kivételével 99es zx6r-re valakinek legyenmá
Vagy egyben menny lenne az enyém törött rendesen
Fej idom lámpa fej idom konzol első teleszkóp.. villa háromszögek .. meg a váz érdekelne ha papírozható akkor még jobb
Sziasztok!

Suzuki RF 400 96-os évjáratú motoromhoz keresek fejidomtartó konzolt. Aki esetleg tud ilyenről az országban az legyen kedves nekem jelezni!

Köszönöm előre is

Anett
lenne egy gyerek aki adná 15-ért és fel van az övé poírozva.
Te esetleg annyiért adnád?
Sikerült már szerezni, azért köszi
Sziasztok!
ZX9 R 200-es motorka bontva lesz a jövőhéten, alkatrészei eladóak. Ha érdekel valami hívjatok és írjatok
Üdv: Andi
Szia!
Ez van nekünk, új és18 ezer az ára.
keresek 80 ccm-s krosszmotorhoz első villát vagy telót
ha valaki tud segítsen
Szia! Tudok segiteni. Adatlapomon elérsz!
szia Fly,

ha még aktuális a honda feszkó van bontott 12-ért, illetve a legutolsó fejlesztésű gyári új 16-ért, hondánál kb35, illetve ez gyári, nem kell alakítani ,mint a fórumon többször is említett hazai termékhez.
ha érdekel 70 317 9083

üdv,P.
Itt a kép ha ezt keresed
Van! 750 suzukin volt 20000 ft az ára karc mentes tuti kipufogó
Szia!
Ez a fránya idő nem engedi, de észben tartom az ajánlatod, kuplung karra is szükségem lesz.
Pont nézem a katalógust, Beta rr enduro és supermotard is van.
Milyen árban lenne 1db fékkar és 1db kuplungkar? Télen felújítás lesz, valószínűleg kell majd hátsó féktárcsa is, szóval ráér a dolog.
Válaszod köszönöm!
2005-ös z1000-hez keresek alkatrészeket.
vagy átmotorozol érte orosházára
olasz aprilia rx hasonló itt egy link olcsó ha nem megy rendelek neked posta még rámegy http://www.robo-go.hu/catalog/...
Gsx-R gyáridobot keresek!(4 csavar felfogatásút)
Nem sok pízzért!
A 400 asomra kéne, nem tom de kpm-en szerintem mindegy milyen dob van rajta PL.:600asé az a lényeg E betű legyen benne és gyári suzuki dob legyen ugye?Vagy muszály az igazi gyári 400as dob rá?
Szia! Köszönöm a segítségedet!
Szia!
Sajnos nincs cucc hozzá, talán Vecsésen nézdd meg.

sziasztok
sérült 4 csavaros sportdobot keresek gsxr 1000 k2-re. akinek van ócsóért kérem írjon e-mailt, vagy akár ide, vagy 1000-es fórumra. köszi
Eladó HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,YAMAHA sport és utcai motorok bontott és új alkatrészei nagy választékban 06705850436 CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ!
Szia!
Nincs hozzá sajnos főtengely.

Hali
partnert keresek, van-e szándékában valakinek kimenni olaszba motorért vagy motorokért , különböző motoros börzékre gondolok, ahol rengeteg motor van eladó
VAn saját kisbuszom vonóhorgos plusz utnfutó is ha kell.
Viszont helyismeretem nem igazán van, nem tudom merre vannak ezek abörzék,aki tud segíteni vagy érdekel a dolog, az írjon vagy hívjon!
06/20-502-71-75
edmond23@freemail.hu
Szia! Suzuki VS750-hez nincsen véletlenül főtengelyetek? Vagy be tudnátok esetleg szerezni? Ha igen akkor mi lenne az ára? Előre is köszönöm a választ!