Sziasztok!
Szükség lenne néhány alkatrészre sajnos!
Tip.:Kawa ZX-12 2002 év
Kellene:Lámpa,fejidom,oldalidom baloldal,bal lábtartó,első sárvédő,első teleszkóp párban komplett,kuplung kar,bal irányjelző.
Első körben ennyi.
Ár ajánlatot várok,aztán meglátjuk.
nincs már gumim sajnos.De amúgy bejött a gumi?Adok egy telefonszámot próbáld meg ott.Ő az egyik barátom aki hozza nekünk is a gumit:D
Neve:Andris
Dunaújváros(tel:0630\6166963)
Üdv
Aztuán érdeklődnék,hogy nem tud-e vki egy motorbontót Budapesten,vagy környékén.Van egy Honda NSRem 98-as,és kéne hátsó lábtartó,és néhány apróbb alkatrész.Előre is kösz midnen segítséget
mindent lehet mindenhová, akarat és munkakedv kérdése.
a fejidomok alja ugyanaz, az újabb lámpa kicsit szélesebb,illetve az elejétől a hátuljáig is vastagabb, ugye ezt kellene elhelyezni térben, a fejkonzol eleje is más.ha nem akarod szétvagdosni a gyári fejidomod(ha az van a motoron persze) tudok adni a nagylámpáshoz jelképes összegért méretpontos üvegszálas idomot ha lámpát is viszel a fejidom ára 6e.ma du utazom nyíregyre tehát ha érdekel értesíts és viszem magammal. 70 317 9083
Érdekelne, de tudnám biztosra hogy bele lehet tenni csak eddig senki nem válaszolt rá, én Tiszavasvári lakos vagyok és járok Nyiregyre tehát le lehetne bonyolítani....
Engem érdekelne Suzuki Gsx-r 750 k4 -hez fékkar és jobb első lábtartókonzol. Elsősorban bontott gyári. Köszi
kuslics@freemail.hu