Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Katona007. Képzeld nekem is ki ment a tömítés es ugyan ott aholneked. Kár hogy hozzá nyúltál, mert a szerelő azt mondta hogy az nem csavaros és én is úgy láttam, hanem csak össze van illesztve és egy roppantott gyűrű van rárakva. Na nekem ezt cseréltük ki szerelő haverral új flekszibilis cső és új roppantott gyűrű. megoldottuk okosban. Mert az eredeti gyári nem elírás 30000Ftocska mert nem lehet külön kapni csak egybe a fém csővel.
Szia! Gsxr 750 94-es hez(vizes) komplett nem megbontott motorblokk kellene karbisor önindító,generátor nélkül.Ha van mennyibe lenne? Köszi!
Sziasztok!
Yamaha XT 660 hoz valakinek van-e hátsó sárvédő idomja?
Köszi
Szia,van bandithoz minden idomom ha érdekel csörögj 06705850436.
hello!

Érdeklődni szeretnék yamaha fz6n fejidom után, mindegy melyik évjárat:)Ha valaki tudvalamit válaszként jelezze kérem!:)
sziasztok!

2004-es bandithoz keresek idomokat,farokidom a fontosabb.
30 4979618

előre is köszi
Szia Sugomotor!
Érdekelne, hogy Yamaha MT03 hoz van -e alkatrészetek? Konkrétan a jobb oldali lábtartó konzol érdekelne.
Köszönöm
Sziasztok! 2001-es kawasaki zx6r-hez keresek jobb oldali idomot! 98-tól 02ig ugyan az.. Valaki tudna ebben segíteni?
Udv mindenkinek.. 2002-es aprilia pegyso 650 i.e.-hez lendkerek van-e?
037000 4840 3CY denso japan ez van rairva.... valakinek van otlete?
Ezzel maximálisan egyet kell értsek

És nagyon szépen köszönjük magam és a többiek nevében

Andi
Szia !

Nézted a túrát ?
Jó motorozást neked
Sziasztok!

Kis xjr-hez keresek bontott hátsó tárcsát.
Megköszönöm előre is a segítséget!
Na sikerült megoldani a hütőcsövet.A tsanyi-tol kapott helyen voltam,23 ker soroksár.Nagyon jol és gyorsan dolgoznak,ja és 3500 ft ba fájt Köszönöm a segitséget
Sziasztok!
segítsetek nekem abban hogy polaris outlaw500 ashoz nem gyári idomot hol tudok venni!?
Szia SugomotorBontó!

Tavaly nyár közepén vettem tőletek egy yamaha fzs 600 blokkot, és megszeretném köszönni a vételt, mert bevált a komplett blokk. 2 nap alatt beszereltem magam, és még 2-3E km után is kifogástalan. Kicsit ugyan szelephézagos a hangja, de amint kitavaszodik már korrigálva is lesz.

Még egyszer köszi, és tényleg mindenkinek ajánlom a SugomotorBontót, mert korrekt és megbízható alkatrészeket kínálnak Baján!
Szia!
A gsr féktárcsa 1 db 20 ezer forint lenne.

Üdv: Andi
Szia Katona007. leszeded és bármelyik hidraulika tömlőgyártó megcsinálja neked. ez a cső préselve van mindenhol.
Sziasztok.2004-es CBR 1000 RR farokidomot és jobb oldali alsó idomot keresek,sérülésmenteset,festés menteset.Előre is köszi.Üdv.Sanya
Erröl lenne szó.A flexisbe beletört a csö végén lévö menetes rész igy hát minden cserés,meg amugy is szivárgott mindig egy kicsit.
szerintem igazán küldhetnél ide közösbe egy képet közelről hogy pontosan miis a probléma......jobb látni.. köszi
szia nekem gsr 600 hoz kéne egy darab első féktárcsa...a következő tipusoké jó elvileg
dl 650 v strom 07
gsf 650 bandit 07
gsx 650 f 08
gsf 1200 06
gsf 1200 bandit abs 07
gsx 1300 b king 08
gxx 1300 hayabusa 08

nembaj ha rozsdás vagy csúnya az sme baj ha kopott csak legyen
köszi ártajánlatot kérek először
üdv
ja bocsesz,a noci egy suzuki gsf bandit 600cm3 1997
Sos.Segitsetek.Ma sikerült eltörnöm a hütö összekötö csövemet.Vagyis engedett az olaj,nem tudom miért,már elég régota nem jártam vele olyan oktober ota,de minden héten beinditottam még a nagy hidegekben is.Na szoval,ugy láttam a tömitésnél szivárog az olaj(ez a hajlékony csö ami hozzá van csavarva a fix csöhöz)rá akartam huzni de sajna beletört qa flexibilis csöbe menetestől.Na most az lenne a kérésem felétek,hogy nem e tudtok valahol valakit aki gyárt vagy van elado ilyenje,mert elég nehezen kapok.Válaszotokat köszönöm.
Szia!
Nincsen sajna, nincs hozzá semmi

Andi