Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! Érdeklődék hogy valaki nem tud olyan helyeket várost vagy valami úti kalauzt hogy honnan érné meg motort behozni ? ( robogó )
Sziasztok!
Ha valaki közületek hozott már be Szlovákiából motort, megtenné hogy dob egy privát mailt? A m.o.-i forgalomba helyezéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
sb71 (kukac) freemail (pont) hu
Köszi!
Sziasztok!
Venni szeretnék egy kűldöldről/Anglia/ behozott mocit, megvan az angol forgalmija, rendszám és 1 adásvételi!
Ha Magyarországon forgalomba akarom helyezni ezen dolgok kívül kell még hozzá valami ami jár a motorhoz?
Előre is köszönőm!
Hitelesített forgalmit és kivonó másolatot el szoktak fogadni.max ha nagyon kötekednek kérni szoktak egy eredetvizsgát plusszba
Sziasztok!Úgy rémlik,mintha régebben valaki belinkelte volna hogy olasz forgalmit hogy lehet pótolni.Van itthon egy nagyrobesz,haverom forgalomba szeretné helyezni,de csak forgalmi másolat van.
Remélem emlékszik valaki:)
Köszi!
jah,én is mindig a mobile.de oldalt lesem...
Van ott néhány magyar motor meg autó is...
mobile.de autotrader.co.uk
helo.tudna nekem valaki ajanlani kulfodi oldalakat,ahol motorkat lehet vasararolni.,.?
Sziasztok!

Ugye úgy tudom hogy külföldi motoroknál kétnyelvű adásvételi szerződés kell. Viszont mi van akkor ha az eladó magyar, csak a motor rendelkezik külföldi rendszámmal / okmányokkal? Ez esetben elég a magyar nyelvű adásvételi is? Ezt a külföldi hatóságok el fogják fogadni ha bejelenti az eladó hogy exportálja a motort?

Köszi!
Oké, köszi, holnap hívlak!
a feléböl énis meg oldom neked.tel 06309492804
Hello!nem tudja valaki h külföldről h tok motort behozni?határnál menyit kell fizetni stb :)
Berlinből kellene Budapestre, az egyik alvállalkozónk foglalkozik ilyesmivel, várom az ő ajánlatát, amiket néztem az interneten (100 Ft/ km) azok teljesen nonszenszek, nem fogok 200ezret kifizetni szállításra, amikor a pl. moveandparcel feléből megoldja.
ign vissza lehet helyezni a forgalomba ,többit itt megtalálod ha nem akkor hívj.
06209383339
www.lepo01.hu
Cégünk foglalkozik motorok és autók magyarországi forgalomba helyezésével vizsgáztatásával eredetiségvizsgálattal okmányirodai ügyintézéssel A-Z ig .
Szállítás előzetes tanácsadás és árajánlat a teljes ügyintézésre .

Honlapunkon kétnyelvű adásvételik és a tájékoztató dokumentumok közt külföldi forgalmik másolatai megtalálhatóak ,így könnyítve a vásárlást .

www.lepo01.hu
Ha csak német nyelvű, akkor arról hiteles fordítást kell csináltatnod. De jól nézd meg, milyen adatok kellenek az adásvételibe, mert nemrég szigorították, és pl. percre pontosan meg kell adni az eladás időpontját, stb, stb.
én foglakozom vele ha érdekel hivj fel 06309492804 www.motor-szallitas.hu
bocsi
címbe szedve elmondanád hova kell menni?
1.........
2...........
3........
stb
köszi
Sziasztok,

Németországból szeretnék egy X11-et behozni, van olyan cég (valaki), aki foglalkozik motorbeszállítással? Köszi!
Üdv! Nézek egy motort, mai német papírokkal rendelkezik. kivonó stb van. Viszont az adásvételi kézzel írt, német nyelvű. Számíthat ez, vagy hivatalos nyomtatott papírnak kell lennie mint itthon?
Heló mindenkinek.
Tud valaki abban segíteni, hogy a Magyarországon forgalomból ideiglenesen kivont motoromat, hogyan tudom más országban (Hollandiában) forgalomba helyezni? Válaszokat előre is köszönöm.
Motor: Honda CB600F Hornet 2003
endurobolt@gmail.com
hali feltudjuk venni a kapcsolatot?
1 privát emailt küldenék..köszi