Sziasztok!
Ha valaki közületek hozott már be Szlovákiából motort, megtenné hogy dob egy privát mailt? A m.o.-i forgalomba helyezéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
sb71 (kukac) freemail (pont) hu
Köszi!
Sziasztok!
Venni szeretnék egy kűldöldről/Anglia/ behozott mocit, megvan az angol forgalmija, rendszám és 1 adásvételi!
Ha Magyarországon forgalomba akarom helyezni ezen dolgok kívül kell még hozzá valami ami jár a motorhoz?
Előre is köszönőm!
Sziasztok!Úgy rémlik,mintha régebben valaki belinkelte volna hogy olasz forgalmit hogy lehet pótolni.Van itthon egy nagyrobesz,haverom forgalomba szeretné helyezni,de csak forgalmi másolat van.
Remélem emlékszik valaki:)
Köszi!
Ugye úgy tudom hogy külföldi motoroknál kétnyelvű adásvételi szerződés kell. Viszont mi van akkor ha az eladó magyar, csak a motor rendelkezik külföldi rendszámmal / okmányokkal? Ez esetben elég a magyar nyelvű adásvételi is? Ezt a külföldi hatóságok el fogják fogadni ha bejelenti az eladó hogy exportálja a motort?
Berlinből kellene Budapestre, az egyik alvállalkozónk foglalkozik ilyesmivel, várom az ő ajánlatát, amiket néztem az interneten (100 Ft/ km) azok teljesen nonszenszek, nem fogok 200ezret kifizetni szállításra, amikor a pl. moveandparcel feléből megoldja.
Cégünk foglalkozik motorok és autók magyarországi forgalomba helyezésével vizsgáztatásával eredetiségvizsgálattal okmányirodai ügyintézéssel A-Z ig .
Szállítás előzetes tanácsadás és árajánlat a teljes ügyintézésre .
Honlapunkon kétnyelvű adásvételik és a tájékoztató dokumentumok közt külföldi forgalmik másolatai megtalálhatóak ,így könnyítve a vásárlást .
Ha csak német nyelvű, akkor arról hiteles fordítást kell csináltatnod. De jól nézd meg, milyen adatok kellenek az adásvételibe, mert nemrég szigorították, és pl. percre pontosan meg kell adni az eladás időpontját, stb, stb.
Üdv! Nézek egy motort, mai német papírokkal rendelkezik. kivonó stb van. Viszont az adásvételi kézzel írt, német nyelvű. Számíthat ez, vagy hivatalos nyomtatott papírnak kell lennie mint itthon?
Heló mindenkinek.
Tud valaki abban segíteni, hogy a Magyarországon forgalomból ideiglenesen kivont motoromat, hogyan tudom más országban (Hollandiában) forgalomba helyezni? Válaszokat előre is köszönöm.
Motor: Honda CB600F Hornet 2003
Ha valaki közületek hozott már be Szlovákiából motort, megtenné hogy dob egy privát mailt? A m.o.-i forgalomba helyezéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem.
sb71 (kukac) freemail (pont) hu
Köszi!
Venni szeretnék egy kűldöldről/Anglia/ behozott mocit, megvan az angol forgalmija, rendszám és 1 adásvételi!
Ha Magyarországon forgalomba akarom helyezni ezen dolgok kívül kell még hozzá valami ami jár a motorhoz?
Előre is köszönőm!
Remélem emlékszik valaki:)
Köszi!
Van ott néhány magyar motor meg autó is...
Ugye úgy tudom hogy külföldi motoroknál kétnyelvű adásvételi szerződés kell. Viszont mi van akkor ha az eladó magyar, csak a motor rendelkezik külföldi rendszámmal / okmányokkal? Ez esetben elég a magyar nyelvű adásvételi is? Ezt a külföldi hatóságok el fogják fogadni ha bejelenti az eladó hogy exportálja a motort?
Köszi!
06209383339
www.lepo01.hu
Szállítás előzetes tanácsadás és árajánlat a teljes ügyintézésre .
Honlapunkon kétnyelvű adásvételik és a tájékoztató dokumentumok közt külföldi forgalmik másolatai megtalálhatóak ,így könnyítve a vásárlást .
www.lepo01.hu
címbe szedve elmondanád hova kell menni?
1.........
2...........
3........
stb
köszi
Németországból szeretnék egy X11-et behozni, van olyan cég (valaki), aki foglalkozik motorbeszállítással? Köszi!
Tud valaki abban segíteni, hogy a Magyarországon forgalomból ideiglenesen kivont motoromat, hogyan tudom más országban (Hollandiában) forgalomba helyezni? Válaszokat előre is köszönöm.
Motor: Honda CB600F Hornet 2003
1 privát emailt küldenék..köszi