Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként annyi itt a probléma, hogy Rossi annyi tömeget mozgat meg, mint senki más ezelőtt és ezután nem fog.
Hayden? Oké Rossi és a Yamaha nyert neki egy címet, de ennyi. Gibernauval nincs bajom, Biaggi és JLO, inkább hagyjuk. Stoner, volt, de már nincs. MM teljesen okés lenne, de amit Valenciában csinált az hányinger, nekem legalábbis. Ha Pedrosa kíséri be megértem, amúgy sem egy agresszív gyerek, aki mindenhol előzget, de MM nem ilyen.
Erről beszélek! Van 3 eset, amit mindig felhoznak és ennyi. Minden világbajnoknál vannak ilyenek, na jó JLO-nál nem igazán.
Így van!
Semmi értelme beszélgetnünk Zoli.

Én azt mondom MM és VR is genyók (és mivel Rossi az öregebb, ezért Ő előbb kezdte ezt a fajta ténykedését).
Te ezt kikéred, ez szerinted az én állásfoglalásom VR ellenes és próbálod igazolni, hogy nem így van és csakis MM genyó, VR pedig nem genyó. És mindenki ráborít Rossira majd lepattan és Rossi a király és a többi nem király.

Ne haragudj, de ezt én elfogultságnak gondolom és ugyaninnen indult ki az egész beszélgetés - hogy a VR szurkolók igen egyoldalúan látnak dolgokat - ugyanott topogunk napok óta. Nem hiszem, hogy Te valaha másképp fogod ezt látni. A 16 éve tart a mese, miszerint Biaggi, Gibernau, Hayden, Stoner, Lorenzo, Marquez mind csicska, béna és persze genyó miközben Rossi szent és király. Mai napig ott tartunk, ha valaki (pl. én ) megpróbálja a hatból egy-kettőnél csak egálra kihozni, akkor is nyolc napig magyaráznak neki hatan. Hogy merészelem azzal megvádolni Rossit, hogy nem szent csak egy jó versenyző.
Na de ezért 10 évet kellett vissza menni. MM ott volt egyáltalán akkor?
Baszki. 0.58-nál van 8 név. Szinte mindenki nyugdíjban van. De csak 1 van a GP-ben. Na és persze Clam.
Igen, ezt az egy esetet mondják mindig.
Istenem.... Hogy tudtok ennyit írni.
Nem állítottam az ellenkezőjét. Na de megnéztem az esetet. Ez volt a legjobb felvétel. Na erre inkább mondanám, hogy véleményes lehet. Mert Rossi sokkal előrébb volt mint MM. Itt még úgy néz ki a dolog, hogy Sete döntött rá Rossira. De assse zavar ha Te nem így látod.
http://youtu.be/B4-AZuikiqo
Na most vissza nézem az esetet és jelentkezem.
Mármint MM-nek nem kellett volna emberkedni a 20 kilójával?

Még szép. Csak volt aki úgy látta, hogy direkt volt. Nem tudsz esetleg példát mondani ki lehetett? ? ?

Igen kiforgatott eszmefuttatás. Kicsit hasonlít ahhoz mikor a marketingesek fociznak a gyár munkásaival és kikapnak. De a gyári újságban a következő képpen tálalják.
A munkások csapata az utolsó előttiek lettek, míg a marketinges csapat az előkelő második helyet szerezték meg.

Röviden összefoglalom. Azért nem volt Rossi sikán átvágása szabályos, mert egy sikán átvágása sem az! De amúgy mivel a kis köcsög kényszerítette oda ki, nem kapott büntit érte. Ennyi. Nem kell bele többet látnod csak azért, hogy oszthassad az észt.
Meg az nem igaz, hogy Rossi hasonlót nem csinált soha. De. Volt ő MM szerepében de akkor is ügyesebb volt, mert Ő ki tudta lökni Gibernaut úgy, hogy az nem tudott vissza jönni. És mit ad Isten, Rossit azért sem büntették meg....
Olyan nincs a szabálykönyvben, hogy a büntetés mértékét ahhoz kell igazítani, hogy az eredményt mennyire befolyásolja. A cselekmény mértékéhez kell igazítani. Nem az utolsó előtti futamon kellett volna emberkedni.

A levágást nem mondták helyénalónak a bírók. Azt mondták, hogy szabálytalan volt csak figyelembe vették, hogy az utolsó kanyarban volt és a Marqez hozzáért, ezért kényszerpályának is tekinthető volt, ezért nem büntették. A nem egyértelmű szabálytalankodásokat nem szokták büntetni a motorsportban.

Marquez be tudott volna fordulni azzal a tempóval, csak nem az ideális íven. De Rossinál beljebb és hamarabb, mármint akkor ha Rossi kijjebb megy és nem vág. Mivel nem tudott elég előre beszúrni neki a manőver nem sikerült. Mert így Rossinak nem kellett helyet hagynia mert az ő motorja volt elől. Igy ráboríthatott, összeérhetett, majd egyből vághatott gázon.

Tehát Rossi volt az okosabb és az ügyesebb is. Csak az nem igaz, hogy szabályos volt.
Egyezzünk ki abban, hogy Rossi a király és készen is vagyunk.
Cápa. meg kellett büntetni mert szabályt vétet. De nem értettem egyet a büntetéssel. Túlságosan is befolyásolta a végeredményt. Úgy mint a két kis köcsög megbeszélt gyökérsége. Ez sem lehetne véleményes, mert csak a vakok és a buzik nem látják, hogy ez történt.
A kivezetést nem kell véleményesnek mondanod, mert nem véleményes. Hibázott. Még ha egyet is értek vele akkor sem volt szabályos. Mi a faszt nem értesz ezen? ? ? Hányszor mondjam már el, hogy egyszer végre megértsd?
Az általad direkt sikán le vágásnak nevezett hisztid, amit azóta mondasz, na azt is helyén valónak mondták a bírók. Te mégis feszülsz rajta! Ja, vissza felé nem játszik? Csak te vitathatod a bírók döntését? Teljesen egyértelmű, hogy ha nem pattan Rossin, be sem tudott volna fordulni a csög. Emlékeim nem csalnak mondtál ott is szakértő véleményt, hogy Rossinak le kellett volna fékezni és szabályosan abszolválni a kanyart. Majdnem kardodba dőltél faszi, hogy a kis csög megggginnn lepattant a főnökről.
Szókiforgató egy buzika vagy te mafla.
De igazad van. Úgy ment át mindenkin mint egy bölénycsorda. Ezt mondom!!! Ott is egy köcsög volt. Nagyobb mint Rossi. Ebben egyet értünk.
Üsse kő legyen 1,8d.
Ebből a generációból csak 1.8D létezik. Az, meg az 1.4i két a legszarabb Ford motor.
Ez csak egy 1,6D átfestve boyracernek.
A koszfolt kicsit komolyabb cucc.
https://www.rally24.it/res/img...
Vót belőle dzsípí is.
Beszarás vagy ember
Jól gondolod, kell a halálnak fehér kombi F Astra.
Van baj rendesen.
Neked kéne szedni valamit.Akkor egy fehér kombi f astrád sincs gondolom Nem szégyen az, ha már kicsi volt a K1,meg azért szebb is a busa.