Én nem is nagyon szoktam a többi versenyt nézni. Persze van, hogy bele nézek, de sosem előre megfontolt szándékkal. Schumi olyan volt mint Rossi. Megosztó és király.
MM sem veri jobban Pedrót mint Stoner. Legalább is nem rémlik, hogy jobban verte volna. A ducit is megülte úgy ahogyan senki. Ha jobb is nála akkor szerintem nem lehet sokkal jobb. De hát nem kell mindenben egyet értenünk.
Pedig kurva jó! A Moto 3 a kedvencem, megmaradt olyannak, mint anno a 125. Amit lehet és tudok követni versenysorozatot, azt követem. Tavaly a Suzukai 8 órást kisebb szünetekkel, de végig néztem.
Nálam egyedül a GP-ben van így. Ott egyértelműen Rossinak drukkolok. Az összes többi kategóriában a versenynek drukkolok, persze vannak kedvencek, de nem úgy mint Vale. Nem fog jönni már olyan versenyző, akinek úgy szorítanék, mint neki. Schumival is így voltam, bár vannak kedvencek most is, sőt az F1-ben sok arcot kedvelek, de egyiknek se úgy drukkolok, mint anno a cipésznek.
Igazából nekem mindegy, hogy ki kit fog verni. Nem érdekel innen kezdve, hogy mi fog történni. Én versenyzőnek drukkolok, nem márkának vagy csapatnak. Persze ettől még nem kívánok rosszat a Shmidt csapatnak.
Nem tudok a megveréséről. Tudom, hogy a kawát szereti, de ez engem nem zavar. Rossit meg utálják egy páran. De kevesebben utálják, mint jorgét vagy mm-t,.
Szerintem ha valaki jó, az már a kisebb kategóriákban kitűnik. MM ilyen volt végig. JLO a kicsiknél nem. 250-ben pedig egyből jó csapathoz került. MM-nél nem voltak akkora különbségek a motorok közt, mint JLO idején a 250-ben. Tehetségesebbnek tartom, de ez csak az én véleményem! Végül is csak GP Pilot vagyok...
Szerintem biztos, hogy nem ugyanaz volt a 2 motor. Arra viszont fogadni mernék, hogy Kyle Ryde megkapja azt a technikát majd, mint Terol. Azon sem lepődnék meg, ha verné is.
Hááát! Lehet ebben DDT jobban képben van mint én, mert Ő többet hall belső infókat mint én. Ő még jár pályázni.
Én nagyon kedvelem Janit. Azt gondolom/tam, hogy egy kibaszott gyors motoros. Alapoztam mindezt arra, hogy jó pár körön keresztül akár Talmával is tudta tartani az iramot. Minden motoron (triump)és minden gumival(continental) szinte azonnal tudott gyors lenni. Értetlenül állok az előtt, hogy miért kapott Teroltól több másodpercet? Persze nem arra gondoltam, hogy verni fog egy világbajnokot, de abban bíztam, hogy közel lesz hozzá. Nem ugyanaz a két motor? Remélem ez volt benne. Amennyiben ugyanaz a két motor, sajnos megértem a cserét. De ettől még nagyon sajnálom.
Én nagyon kedvelem Janit. Azt gondolom/tam, hogy egy kibaszott gyors motoros. Alapoztam mindezt arra, hogy jó pár körön keresztül akár Talmával is tudta tartani az iramot. Minden motoron (triump)és minden gumival(continental) szinte azonnal tudott gyors lenni. Értetlenül állok az előtt, hogy miért kapott Teroltól több másodpercet? Persze nem arra gondoltam, hogy verni fog egy világbajnokot, de abban bíztam, hogy közel lesz hozzá. Nem ugyanaz a két motor? Remélem ez volt benne. Amennyiben ugyanaz a két motor, sajnos megértem a cserét. De ettől még nagyon sajnálom.