Szórakoztató. Te a barátaiddal pl. nem ugratjátok egymást? Vagy nem vitáztok soha semmin? Mindenki ugyanazt gondolja mindenről a családodban? Nyilván nem. Na ez is ugyan ilyen, csak webes.
Én csak egyet nem értek ebben az egész dologban. Lehet valakit tisztelni, szeretni, neki szurkolni, vagy utálni de, hogy mindkét oldalról mi a f...szt élveztek benne, hogy oldalakon, napokon esetleg éveken át ugyan azt a csontot rágjátok egyre szélsőségesebb megnyilvánulások formájában.
Ez vonatkozik a "rossifanokra" és a "rossiutálókra" is. Mintha az egész nem szólna már másról, mint a másik basztatásáról. Talán nem is az a sportoló a lényeg a dologban aki mellett, vagy ellen vagyunk.
kb. mint amikor foci meccs után összecsapnak a szurkolók, csak, mert a másik emberen lila mez van, akkor meg kell verni, de minimum bele kell kötni, vagy az anyját szidni
Most nagyok a különbségek az első 4 és a többiek közt, de régen nem volt ilyen nagy, jobban együtt volt a mezőny.
Hogy miért indul el? Én is elindulnék, ha sz@r motorral is, de mégiscsak a MotoGP-ről beszélünk. Lehet a mezőny végén is fejlődni a pilótának, kis csapatnak pedig a pontszerző hely is eredmény.
De hát konkrétan arról szól, senki sem tagadja. Eddig nem esett le?
Ez vonatkozik a "rossifanokra" és a "rossiutálókra" is. Mintha az egész nem szólna már másról, mint a másik basztatásáról. Talán nem is az a sportoló a lényeg a dologban aki mellett, vagy ellen vagyunk.
kb. mint amikor foci meccs után összecsapnak a szurkolók, csak, mert a másik emberen lila mez van, akkor meg kell verni, de minimum bele kell kötni, vagy az anyját szidni
http://www.p1race.hu/hir/loren...
Többek között ezért van ki a tököm Rossival és a szurkolóival.
MM és P. Espargaro bukását azt láttam.
Hogy miért indul el? Én is elindulnék, ha sz@r motorral is, de mégiscsak a MotoGP-ről beszélünk. Lehet a mezőny végén is fejlődni a pilótának, kis csapatnak pedig a pontszerző hely is eredmény.