Azt azért ne felejtsük el, hogy MM-ből is lehet ám közellenség a többiek szemében az elmúlt két futamon nyújtott "teljesítménye" alapján. Ha most Rossival ezt megcsinálta, akkor mással is meg fogja, és ezt nem hinném hogy a többiek díjazzák. Az ilyen embereknek a való életben sem sok barát akad.
"Nem tudom milyen motorsport rajongó az az ember aki rossi ellen van."
Milyen? Olyan aki 15 éve nézi Rossi ténykedését. És aki nem tesz különbséget Rossi ütközései és a többi versenyző ütközései között.
Én szarok Rossira ennyi az egész. Nem ő volt a leggyorsabb, belekötött mindenkibe, és megszívta.
Nem érdekel, hogy horhe a világbajnok. Őt is utálom a rinyálása, meg a majomkodása miatt. De ő volt a gyorsabb.
Győzzön a jobbik!
Köszi! A véleményem:
Örülök, hogy vége ennek az évnek. Jövőre tiszta lappal indulhatunk.
Maki ezen a futamon egyértelműen védte Horhe-t.
Viszont Rossi ezt kiharcolta magának. Így lesz a példaképből az 1-es számú ellenség.
Ha Rossi ésszel kezeli az Ausztrál futamot most ő ünnepelne itt ebben biztos vagyok.
Nem tudom milyen motorsport rajongó az az ember aki rossi ellen van....ezzel nem azt mondom,hogy lorenzo vagy MM rossz motoros sőt..,de ezennel akkor is hátvédet játszott MM.
Rossi sajnos elkövette két versennyel ezelőtt azt a hibát,hogy őszinte volt,és leterelte Mmarquezt az ívről.. (hiba volt) így MM bekeményített vele szemben jobb lett volna sunyinak lenni mer sajnos manapság ez a nyerő az egész kib@szott világban...ha őszinte vagy akkor még jobban kibacnak veled.
Lorenzó pedig nagyban köszönheti a világbajnoki címét MM-nek.
És mégegyszer hozzáteszem aki itt Rossit fikázza az milyen motorsport rajongó? Rossi egy legenda rossi egy kiváló motoros ,te meg aki fikázza az nyilván a nyomába se fog érni sohasem úgyhogy bocs de nem fékezem magam,és nyilván nem tetszeik ddt500 fikázó véleménye amit a múltkor tett itt!
Kit érdekel, hogy ki kíváncsi rám? A te hülyeséged se ér többet.
Aki ilyen faszságokat ír: ".és annyait arról ,hogy elengedik majd rossit a motorosok ...egyedül dovi engedte el... " az inkább hallgasson.
Két napja mondom,hogy nem lesz ilyen de te meg elvártad volna mi?
A köcsög maki, védte a köcsög horhet, a köcsög rossitól. Mindenki jól járt!
Rossi az erkölcsi győztes, Horhe meg a valódi.
Az emberek részéről egyértelmű minden . Tapssal fogadták Rossit .Lorenzot meg zéro 0 . na Kb Világbajnoskság szempontjából az emberek is tudják mi ki a nyertes !
pontosan! jól látod a dolgot..pedrosát egyből visszaelőzte...mert pedrosa valóban nem elfogult ő nyerni ment ,nem pedig a Lorenzócska faxát cumizni....és annyait arról ,hogy elengedik majd rossit a motorosok ...egyedül dovi engedte el...
Vajon MM miért nem próbált sehol előzni...dögöljön meg...csak azt sajnálom,hogy meghalt Simoncelli ha ő élne akkor most nem volna ilyen raj gyerek ez a maki geci
Milyen? Olyan aki 15 éve nézi Rossi ténykedését. És aki nem tesz különbséget Rossi ütközései és a többi versenyző ütközései között.
Én szarok Rossira ennyi az egész. Nem ő volt a leggyorsabb, belekötött mindenkibe, és megszívta.
Nem érdekel, hogy horhe a világbajnok. Őt is utálom a rinyálása, meg a majomkodása miatt. De ő volt a gyorsabb.
Győzzön a jobbik!
Örülök, hogy vége ennek az évnek. Jövőre tiszta lappal indulhatunk.
Maki ezen a futamon egyértelműen védte Horhe-t.
Viszont Rossi ezt kiharcolta magának. Így lesz a példaképből az 1-es számú ellenség.
Ha Rossi ésszel kezeli az Ausztrál futamot most ő ünnepelne itt ebben biztos vagyok.
Rossi sajnos elkövette két versennyel ezelőtt azt a hibát,hogy őszinte volt,és leterelte Mmarquezt az ívről.. (hiba volt) így MM bekeményített vele szemben jobb lett volna sunyinak lenni mer sajnos manapság ez a nyerő az egész kib@szott világban...ha őszinte vagy akkor még jobban kibacnak veled.
Lorenzó pedig nagyban köszönheti a világbajnoki címét MM-nek.
És mégegyszer hozzáteszem aki itt Rossit fikázza az milyen motorsport rajongó? Rossi egy legenda rossi egy kiváló motoros ,te meg aki fikázza az nyilván a nyomába se fog érni sohasem úgyhogy bocs de nem fékezem magam,és nyilván nem tetszeik ddt500 fikázó véleménye amit a múltkor tett itt!
Aki ilyen faszságokat ír: ".és annyait arról ,hogy elengedik majd rossit a motorosok ...egyedül dovi engedte el... " az inkább hallgasson.
Két napja mondom,hogy nem lesz ilyen de te meg elvártad volna mi?
A köcsög maki, védte a köcsög horhet, a köcsög rossitól. Mindenki jól járt!
Rossi az erkölcsi győztes, Horhe meg a valódi.
Az eleje szép volt, a végén bealudtam
Azt a hülye Clamot meg meg a kamera sem tudta követni, meee olyan gyors vót
Rossi győzelem volt!
https://pbs.twimg.com/media/CT...