A ducati egy sz@r..sz@arból nem lehet várat építeni...pont olyan mintha egy japán autót hasonlítasz össze egy olasszal...ég és föld,bár stoner tudott vele vb. lenni
Hát jól nem járt a bejelentésével. Ha a színfalak mögött próbálja megbeszélni Makival többre ment volna. Az ilyen kis köcsögök a nyílt támadásra így reagálnak. Visszatámadnak.
Az mondjuk 10 éve és két köbcenti váltással ezelőtt volt. +Egy Ducatis kiruccanással ezelőtt amikor Rossi nem csinált győztes motort a Ducatiból.
De ha rá is bólintok erre akkor mi van? Ja Rossi csinált egy győztes motort. Győzött is vele sokszor. Idén nem elégszer.
Mindenki azt hiszi,hogy rossi hazudott amikor azt mondta MM nem versenyez maxon!A múltkor is elmondtam ,hogy miért állítana rossi valótlant...hogy kibaccon magával ahogyan tette?
Rossi olyan ember,hogy ami a szívén az a száján ennyi...igazat beszélt,és ezzel még rá is tett pár lapáttal a következő versenyekre.
Lehet így lett volna,de azért azt se felejtsük,hogy lorenzo egy olyan motoron ül amit rossi épített versenyképessé!Mindenki tudja ,hogy mielőtt rossi össze rúgta a port a hondával az előtt a yamaha egy nagy kalap sz@r volt...
A 3-4-ik kör magasságában Rossinak volt két tiszta köre. 1:31.8.
Utána is volt még pár közép tájt de végig csak 32-ket ment.
Horhe még 6 körrel a vége előtt is 31.7-et ment.
Lemaradt volna. Szerintem.
De tök mindegy. Mindenesetre 20mp az nagyon sok. Amikor feljött 4-nek 11 körül volt.
Szerintem ezt nem lehet megítélni. A felzárkózás azért megehette a gumijait. A verseny után Pedrosa nyilatkozta, hogy például azért maradt le egy kicsit a verseny közepén, hogy kímélje a gumikat, és legyen a végére bennük tartalék. Hozzátette, hogy az utolsó körben hibázott az egyik kanyarban (mondta melyikben, de nem tudom a kanyarok elnevezéseit a pályán, és nem emlékszem) és csak azért nem tudott újra támadni. Szóval ezt nem tudhatjuk.
Egy majomember a testvérével és az apjával együtt...mindegyik úgy néz ki mint csita a tarzanban :D :D egy szarházi spanyol...mindegyik spanyol ilyen,mondjuk Dani Pedrosa az kilóg ebből a sorból.
Ez egy jó szezon volt szvsz. Csak kérdezném (és indulatok nélküli objektív válaszokat adjatok) hogy ha Lorenzo Vale mellől indult volna a végéről, hova ért volna fel?... Jorge jól motorozik, ez tény. Vale pedig egy jó MOTOROS. ;) Rossit legyőzték sokan már: Gibernau, Stoner, stb. És? :)
Az lesz. A Maki-Rossi barátság is csak addig tartott amíg nem egymás ellen mentek. Jövőre Horhe-Maki szét gyilkolja majd egymást.
Reméljük más is felnő melléjük.
Nem vártam el,csak itt sokan jósolgatták...Lorenzo meg nyalogassa csak a nyalókáját, soha nem lesz akkora egyéniség és akkora legenda, mint VR,ami a legfőbb probléma,hogy MM behozta a moto gp-be a taktikázást az inkorrekt versenyzést...Én totál egyforma motorra ültetném mindegyiket aztán lehet bizonyítani az lenne a korrekt verseny.
A kötelező "spanyol bajnok" elvtől is hányok,japán bajnok vajon miért nincs,akik a technikát adják a "nagy" spanyol versenyzők alá?....
Csak azt nem értem, miért jó Marknak, hogy megutáltatja magát a világgal? Mert sztem sikerült elérnie ezt most két futam alatt. Meg milyen sportember az, aki azért motorozik, hogy valakinek keresztbe tegyen a másikat meg segítse így eldöntve kívülállóként a dolgokat? Egy hatalmas nagy nulla az az ember, vagy inkább féreg!
De ha rá is bólintok erre akkor mi van? Ja Rossi csinált egy győztes motort. Győzött is vele sokszor. Idén nem elégszer.
Rossi olyan ember,hogy ami a szívén az a száján ennyi...igazat beszélt,és ezzel még rá is tett pár lapáttal a következő versenyekre.
A többiről majd még elindul a vita. Nem Lorenzonak járt az ide cím, ez az én véleményem. Nem jó helyre került...
MM-et még a Speangi történet után sem írtam le, de amit ma csinált azt csak a hülye nem látta. Innentől nálam JLo-val van egy szinten.
Utána is volt még pár közép tájt de végig csak 32-ket ment.
Horhe még 6 körrel a vége előtt is 31.7-et ment.
Lemaradt volna. Szerintem.
De tök mindegy. Mindenesetre 20mp az nagyon sok. Amikor feljött 4-nek 11 körül volt.
De a mai futam elgondoltatott...
Reméljük más is felnő melléjük.
A kötelező "spanyol bajnok" elvtől is hányok,japán bajnok vajon miért nincs,akik a technikát adják a "nagy" spanyol versenyzők alá?....