Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mondjuk várható volt, hogy még oda is dorgolik...
Azok után plane, hogy ez a gyökér a kitereles utáni sajtótájékoztatón úgy fogta a fejét, mint aki ranyitott az anyjára mialatt az épp 3 lovat szopott
Na és ezért szarosfaszu patkányok ezek...
Még ha így is van, akkor is illik róla hallgatni és max. 30ev múlva az önéletrajzi könyvbe kitérni rá.
Egy igazi bajnok / na meg csapattárs / kb. Ennyit mond :
Örülök, hogy ismet bajnok lehettem ebben a kiélezett helyzetben. Rossinak gratulálok a 4.helyhez...biztos nagyot hajrázott, de most ez is kevés volt. Jövőre remélem ismét nagyot csatazunk a legjobbnak járó címert.
Köszönöm anyámnak, apámnak, a tamogatoimnak, a gyárnak, Kung Laonak és Shao Khannak a 2.számú Yamaha TMK üzem lelkes gyermekmunkasainak, blablabla...
Hat erre senki nem tud semmit mondani innentol kezdve. Mit tesz isten megse osszeeskuves elmeletet szott Rossi :)
"Marquez a verseny második felében nagyon közel volt hozzám, mégis Pedrosa miatt féltem, mert gyorsan közelített hozzánk. Aggódtam, hogy megelőznek, harmadik leszek, Vale pedig negyedik, és elbukom a bajnokságot.
Ugyanakkor tisztában voltak vele (Márquez és Pedrosa), hogy a segítségük nélkül a lestrapált hátsó gumival nehéz lett volna nyernem. Mind spanyolok vagyunk, és ennek a címnek Spanyolországba kellett kerülnie. Ha Valentino állt volna az élen, az ő honfitársai ugyanezt tették volna." - nyilatkozta Jorge Lorenzo a verseny után.
Az van, hogy szerencséje volt JLo-nak, mert az időjárás neki kedvezett! Ezért tudott 7-szer nyerni! Erre jön MM segítsége és megvan a cím! Olyan, amilyen, de a vbcímnek nincs szaga!
Sziasztok
Nem tudom ti milyen futamot néztetek Rossi simán nyert 3 körös volt
csak a verseny de mindenkit lenyomott megette Makit és Lolót is
Nézzétek csak :

http://www.sportmotor.hu/motor...

Szóval csak meglett a 10.
Gusztustalan görény.
Van pofája `elérzékenyülni` a mesterségesen hátrakötözött kezű ellenfelén aratott győzelmen.
Ez az `ember` egy nagy rakás szar, gusztustalan viselkedéssel.
PAPÍR !
Papír
Rossi már papírkutyákat sem tud lenyomni, ideje nyugdíjba vonulni.
Végre egy értelmes Gixxeres! Van remény!
Köszöntjük a legújabb papír-világbajnokot
Hol? Mit nézel? FB-n 11 millióan kedvelik, a MotoGP oldalát pedig 9-en!
jóóó szín
a 46-os / nem a mérete / lemenő ágban ...
Ez is az volt!

Továbbra is a sárga, jobban mint bármikor!
Térjünk vissza a Topik realitásához

Milyen póló lesz a menő mától ?
Bocsánat csepegtetni!
Ott minek cserélni? Minek fújni egyáltalán? Hiszen ha van pénz....
a Túrákon Teeeeeeeee... .
. mivé lesz a világ .
Mert több napba telik cserélni?