Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem titokban kipróbálta, különben miért szerelték volna fel Amúgy a Michelin első gumija jelenleg gyengébb, mint a Bridgestone volt, ezért estek el sokan a mai teszten hirtelen elsőkerék-tapadásvesztés miatt. Itt jegyezném meg, hogy a Dunlop első gumija etalon ebben a tekintetben.
de egy csomó pénz elmegy nekik
szóval miért is lenne jó(pl nekem) indulni egy(több) futamon jó sok pénzért amikor semmi esélyem nincs semmire sem
azok a töltelékmotorosok
Ezt hogy? Ezzel ment is, vagy csak kitették?
az utolsó mondjuk 10 ember miért indul el a futamon?
kb semmi értelme indulni a végének
Egy kis érdekesség a mai hivatalos MotoGP tesztről. Marquez motorján már a jövő évi hivatalos gumiszállító, Michelin matricája, amely gumikat ma élesben is teszteltek, de ezeken a kerekeken Japán gyártású, 16,5"-os Dunlop KR slickek vannak
ha lesz link a három futamról akkor ne fogjátok vissza magatok
Persze!
Ratyiknak nem adom a f@szom! De pár emberét felajánlom nekik!
MM-nek még az sem kell, most is elesett a teszten a 4 körben!
Várjuk a jövő évet, nem lesz felhőtlen egy év, az biztos.
JLo-nak pedig marad a HJC, így jövőre is nullás 2 futam!
Ha azt mondom akkor egyet értesz és kész! !
Az én szavaimmal élve jorge pekaphasssa a faszomat a csajáéval együtt. Én is úgy gondolom, hogy a 3 év javulást mutat.
Azért várom a jövő évet. Képzeld el, hogy a kis maki gyerek test test elleni fasz szopásra lesz ítélve Rossi által. Azé nem lesz VB jövőre. Kicsit törleszt az idei évért neki. Jááááj de szépen jólesően leszek kárörvendő. Rossi meg majd azt mondja, hogy én csak a saját versenyemet futottam. Kétélű fegyver mikor valaki szórakozik a másikkal.
Szia Zoli bácsi!
Örültem neki én is, kár hogy így bukta el.
A szerencsés évvel, mint olyannal nem értek egyet, azért mert JLo-nak is ugyanolyan szerencsés volt, ha már így közelítjük meg a témát. Sőt ha azt nézzük, hogy két helyszínen, ahol benne van az eső a levegőben száraz futam volt, akkor JLo a mázlista. Tudom nincs ha, de még JLo is használja. Szóval az ő szavaival élve akkár 40-50 pontos előnnyel is jöhetett volna Rossi Valenciába.
A két leggyorsabb, ha minden okés pl. van sanax és nincs szél, eső, muslica!
Jövőre remélem még jobb lesz, mert az tény, hogy az elmúlt 3 évben folyamatosan fejlődött! Szurkolok neki!
Ha visszavonul továbbra is nézni fogom a GP-t, de nem hiszem hogy lesz még egy olyan ember akinek így szurkolnék.
Hi!
Nem biztos,hogy Rossira kell kihegyezni a témát.Az elvek szarok!
Majd ezért is kap egy 4 pontos büntit, h az első futamon rögtön hátulról kelljen indulnia, nehogy izgalmas legyen az év végi verseny.
Szevasztok gyerekek.
Remélem mára már mindenki rájöttarra, attól, hogy nem Rossi a VB még pont annyi maradt a fizetése mint múlt hónapban. Tankolni is kell a kocsit a benzint sem adják ingyen.
De komolyra fordítva a szót!
Én annak is örülök, hogy egyáltalán küzdhetett a VB címért. A mostani képességei bizony már nem azok Rossinak mint amik voltak 10 éve. Bár sokan ezt is vitatják de lelkük rajta. Igen szerencsés év volt ez Rossi és a szurkolói szemszögből. Nekem nem esik nehezemre elfogadni a tényt, hogy nem Rossi a leggyorsabb. Viszont jót röhögök azon, hogy a két leggyorsabbnak össze kellett fogni ahhoz, hogy legyőzzék.
Jövőre is lesz egy VB és amíg Rossi van nézem, utána meg majd meglátjuk. A mostani mezőnyből nem látok olyat akinek szurkolni szeretnék. Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy mit gondolok kicsi gyökér Marquez-ről. Azt is leszarom, hogy szépen motorozik.
Sajnos semmit sem keresek itt se
Mindentol a kawa a legjobb.
Dehogynem.
Capat kerdezd.
Mitől? Cipőpuccra nem elég a láncolajozó?
GP Pilot! Mit keresel te itt?
Huhh en a kawat tartom szazszor jobbnak.
A cipopuccra valo max a tobbiek motorja.
Pedig a tieden sem Brembo van!
Hogy sajnálom őket.
Clam (Pilot Biscuit) mindenhez (is) ért
A Triumph fórumot nézve máshogy tűnik, hogy mi is a....
Ahh csak a fosadek huhukira de arra nagyon.