Nem ám eret vágsz magadon. Poénkodtam csak. Talma a hazánk fia. És mint azt írtam is, ha Ő lett volna VB úgy mint horhe gyerek, akkor nem vitatkoztam volna senkivel, hogy márpedig ez milyen fasza dolog volt.
Kezdesz nekem Jorge drukkernek tűnni. Annyira véded.
Egyértelműen azt mutatja a minta, hogy 2006-ig bezárólag Rossi felülről nézte a mezőnyt. Összesen 12 évnyi időszakot fogott át Doohan és Rossi, ők ketten szinte legyőzhetetlenek voltak, a MotoGP egyemberes időszakot élt akkor. Voltak nagy meccsek, de a katarzist mindig a két ász vitte el. Aztán a 800-as érával ennek vége lett. Már nem volt magától értetődő Rossi győzelme. Meg kellett érte küzdeni és nem mindig sikerült. Még akkor is nagyon jól ment, de a csillag már lejjebb ereszkedett arra a szintre, ahol egy normálisan összerakott, kompetitív sorozatban lennie kell. Rossi egy lett a "sok" (3-4) közül, akik igazán jók. Ezzel vissza tért a 80-as évek a MotoGP-be, én 15 évet vártam rá, de sajnos a szurkolóknak és az internetes közösségnek köszönhetően ez már nem így jött le. Kitalálták, hogy Rossi még mindig egyeduralkodó, csak - és itt jöttek a legváltozatosabb marhaságok, amit el tudsz képzelni...
Na ja, kár a Ducatis évekért. Ezzel nem azt mondom, hogy világbajnok lett volna, de biztos jobb eredményeket hozott volna össze. Azért így sem semmi lista.
Az öregedés pedig ilyen, minden sorozat megszakad egyszer. Ahhoz képest, hogy a Ducatis éra után temették még ott van, kellett egy év, de ismét belerázódott a versenyzésbe.
A sormintádban ott van pl., hogy a Rossi éra második fele már nem mutat olyan egyeduralkodást, mint az első. Én barom egyszer leírta ezt.
A következő válaszok érekeztek:
- Hogy ez nem is igaz, Rossi most is ugyanolyan eredményes.
- Nem azért van mert Rossi romlott, de nem is azért mert az ellenfelek erősödtek.
Te látod értelmes magyarázatnak a lehetőségét ezt követően? Én nem. Nem is sikerült konszenzusra jutni , elkezdték ráfogni a földönkívüliekre... És az lett a vége, hogy hülyeséget beszélek és utálom Rossit.
Téged kevésbé, sőt. Te próbálsz racionális maradni és alapjába véve nem támadsz arra, amerre nem kell (legalábbis a MotoGP) témában nem. Bevallottan elfogult vagy, ami rendben. Talán a konteót nem kéne a végletekig tekerni, de egytől még elmegy. A baj az, hogy a Nálad hülyébbek százai is nyomják.
Ezt pont egy antiszurkoló írta! Ti vagytok ráállva erre, 11 millió szurkolója van, nem lehet mind reális a dolgokra.
Szurkolók miatt utálni Rossit pedig hát.. ööö.. érdekes.
Az tök mindegy lesz. Ha számítanának a legendák, akkor nem vernék a nyálukat a szurkolói a 9VB címre, hisz többen is vannak, akiknek több van. De ez senkit nem hat meg az adott érában. Ahogy nézem a világ alakulását, kutyát nem fog érdekleni Rossi öt év múlva. Ha emelt fővel akart volna távozni, elment volna 2010 év végén.
Nehéz megemészteni, hogy VR46 maga a MotoGP az ellenfröcsögőknek, megértem, szar ügy
Ha nincs a kisköcsög baszakodása, akkor VR46 lett volna az első, aki gratulál a hisztivb-nek. Pont Rossi az aki elismeri más teljesítményét.
De itt ugye nem erről van szó, tudom ezt is nehéz elfogadni az ellengyűlölködőknek. Mindenki ezt szerette volna (mármint az értelmesebbje, hisztigép nem az), hogy a pályán, fair körülmények között dőljön el a tét. Nem ez történt, mit lehet várni egy egyébként amúgy is a legaljanépek által irányított, legaljanépek közül kikerült "majmokat" favorizáló gittegylettől? Semmit. Vagyis ezt, amit látsz. Bunda, korrupció, nem korrektség, FIFA hasonlat...
És persze VR46 az antikrisztus, mert szóvá merte tenni, hogy a kis pötsh gusztustalanul beleszól a királyi játszmába, amikor ahhoz semmi köze, csak visszanyalt a fagyi szezon közben, mikor már sokadszor hitte el, hogy ő sz.rta a majomviaszt.
Nehéz az élet, majd elfogadjátok, hogy sok év múlva hol lesznek a majmok és hol lesz Rossi a motoroslegendák kézikönyvében.
Itt jonnek meg kepbe a szellemileg ovodaban ragadt fatyolos tekintetu rajongok akik ala gyujtott nemi jol iranyzott megjegyzessel oszt lett egy x aktakat megszegyenito osszeeskuves elmelet,kepcunami meg meg veget neem ero professzionalis megmagyarazasa a semminek minden gp pilotatol lajosmizsetol palermoig.
Csoro lorenzo csak kapkodta a fejet hogy mivanma,a spanyol kiraly ugrasztotta a titkosszolgalatot hogy fenyitse mm et a falazasra kulonben veszik a spanyol korona.
En is igy latom nagyjabol. Ezert irtam valahol ha lesz ero még rossiban jovore meg tudja mutatni hogy taktikazas ide vagy oda tud o meg gyozni ha osszeszedi magat. Ha meg nem akkor talan jobb a csucshoz kozel abbahagyni
Nem az uzletemberek dontottek el,tenyleg lassult,es tenyleg a fiatalok jobbak.
Rossi nem nyugszik bele csak eddig siman a palyan alazta a nepet,ami mostmar nem megy igy mashol harcol,sajtotajekoztaton,feszbukon,stb.
Ezt azoknak mondd, akik személyeskednek. Én nagyon nem szoktam. Nem csinálok másokról fikázó képeket, stb. Én csak leírom, ahogy én gondolom. Ennek egyenes következménye szokott lenni, hogy én k.... vagyok, meg hülye. Most ezzel mit csináljak?
Ez igaz Zoli csak azzal hogy rossi nem gyozott a fanok mindenfele videokal, kiferdult kepekkel es egyeb degeneralt dolgokkal illettek meg mm-t, lorenzot. Ez nem verszivas ez rosszabb mint mm jatszadozasa rossival vagy nevezzuk akarminek. Azt nem ertem hogy mindenki tudja ez a sport is egy baromi nagy uzlet sokak szamara akkor miert teszunk ugy mint a kislany amikor rajon a fogtunder nem letezik..en ugy latom a hatterben allo uzletemberek eldontottek hogy rossi lassult es emellett itt vannak az ifju titanok akiknek tehetsege es szemelyisege hasonlit a fiatalkori rossiehoz tehat realis az "ikon csere". Sajnalatos modon ez a mutatvany tul latvanyosra sikerult..
Kezdesz nekem Jorge drukkernek tűnni. Annyira véded.
http://www.p1race.hu/hir/loren...
Az öregedés pedig ilyen, minden sorozat megszakad egyszer. Ahhoz képest, hogy a Ducatis éra után temették még ott van, kellett egy év, de ismét belerázódott a versenyzésbe.
A következő válaszok érekeztek:
- Hogy ez nem is igaz, Rossi most is ugyanolyan eredményes.
- Nem azért van mert Rossi romlott, de nem is azért mert az ellenfelek erősödtek.
Te látod értelmes magyarázatnak a lehetőségét ezt követően? Én nem. Nem is sikerült konszenzusra jutni , elkezdték ráfogni a földönkívüliekre... És az lett a vége, hogy hülyeséget beszélek és utálom Rossit.
VR46R-től én is kivagyok! V4leonétól is! Mind Rossista.
2001: 1.
2002: 1.
2003: 1.
2004: 1.
2005: 1.
2006: 2.
2007: 3.
2008: 1.
2009: 1.
2010: 3.
2011: 7.
2012: 6.
2013: 4.
2014: 2.
2015: 1. vagyis 2.
Szurkolók miatt utálni Rossit pedig hát.. ööö.. érdekes.
Ha nincs a kisköcsög baszakodása, akkor VR46 lett volna az első, aki gratulál a hisztivb-nek. Pont Rossi az aki elismeri más teljesítményét.
De itt ugye nem erről van szó, tudom ezt is nehéz elfogadni az ellengyűlölködőknek. Mindenki ezt szerette volna (mármint az értelmesebbje, hisztigép nem az), hogy a pályán, fair körülmények között dőljön el a tét. Nem ez történt, mit lehet várni egy egyébként amúgy is a legaljanépek által irányított, legaljanépek közül kikerült "majmokat" favorizáló gittegylettől? Semmit. Vagyis ezt, amit látsz. Bunda, korrupció, nem korrektség, FIFA hasonlat...
És persze VR46 az antikrisztus, mert szóvá merte tenni, hogy a kis pötsh gusztustalanul beleszól a királyi játszmába, amikor ahhoz semmi köze, csak visszanyalt a fagyi szezon közben, mikor már sokadszor hitte el, hogy ő sz.rta a majomviaszt.
Nehéz az élet, majd elfogadjátok, hogy sok év múlva hol lesznek a majmok és hol lesz Rossi a motoroslegendák kézikönyvében.
Csoro lorenzo csak kapkodta a fejet hogy mivanma,a spanyol kiraly ugrasztotta a titkosszolgalatot hogy fenyitse mm et a falazasra kulonben veszik a spanyol korona.
Rossi nem nyugszik bele csak eddig siman a palyan alazta a nepet,ami mostmar nem megy igy mashol harcol,sajtotajekoztaton,feszbukon,stb.