Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ettől biztos jobban érzi magát.
Mindegyikről.
Tessék? A meg nem történt múltról beszélünk! Vagy te miről?
Hiába. A történelem engem igazol.
Nem GP pilot, hanem GP Pilot! Tanuljátok már meg, ha már szóba állok veletek!
Az vagyok és pont ezért nem értek egyet!
Hát ha GP pilot lennél mint ahogy állítod te is egyetértenél.
Amúgy ez,könnyen megjósolható volt főleg elnézve a qualifikációt és a szabadezdéseket,ehhez nem kell jósnak lenni,mint ahogyan ahhoz sem ha rossi felért volna a maki majomra,akkor a maki ugyanazt csinálta volna vele mint malaysiában,valamint számomra az is egyértelmű volt hogy lorenzót fogja nyerni hagyni marquez...sokan azt jósolták itt a fórumon,hogy még nincs eldőlve a vb.,mert ha a honda fut be az első ill. a második helyen akkor van esély...én már akkor vágtam ,hogy ez lesz sajnos.Jövőre valszeg jó versenyt láthatunk,mert ezzel csak fel lett tüzelve rossi,valamint nagy sportemberi mivoltáról tett tanu bizonyságot ma rossi,hogy egyáltalán elindult és küzdött,mindazok mellett,hogy ő is pontosan tudta mi fog történni a versenyen...mert ha valaki tudta akkor az ő!
Ezt lehetetlen megmondani! Persze te mint livetiming mágus biztos jobban tudod!
Az is bejött volna.
Nem erre gondltam, hanem arra, hogy ha akkor is blabla.
Megmondtam, hogy 4-ik lesz.
Neked jósnak kéne menni!
Ha megnézed a 3-ik körben Rossi előtt 1,2mp-es tér van. Erre futott 1:31.8-at. Az pont 5 tizedre van az egy 1:31.3-tól.
Maki lekövette Horhet, Pedro meg a végén volt 6-7 tizeddel gyorsabb az első kettőnél.
Rossi fix 4-ik lett volna itt.
Arról nem is beszélve, hogy Maki mit művelt volna Rossival ha nem büntetik meg. Szerintem nekünk is jobb, hogy nem találkoztak.
Nem fog az elvészni. Jövőre Maki-Horhe kinyírják egymást. És ki tudja talán Pedro is felzárkózik.
Ez most csak azért történhetett meg mert Makinak nem volt esélye a VB címre de gyorsabb volt Rossinál.
Nekem az jön le belőle, hogy Lorenzo gumijai vagy tíz körrel később kezdtek el romlani a köridők alapján. Amikor Rossi a negyedik helyre felért, akkor már tudott vigyázni a gumikra, és konzisztensen ugyanolyan köröket ment. Persze ez folyamatosan rosszabb volt mint Lorenzo a jobb gumikon. Mondjuk azt hozzáteszem Én egy kicsit elfogult vagyok Rossival kapcsolatban, és ezt fel is vállalom (elvakult azért nem vagyok, látom Én hogy a többiek is tudnak motorozni, csak egyesek gerinc nélkül csinálják).
Megvan benne az a tűz, ezt az idei szezon és a mai futam is bizonyítja.
Nem azt mondtam,hogy rossi az Isten,nyilván ő is öregszik,nincs benne az a tűz mint a fiatalokban és az sem biztos,hogy minden motor márka fekszik neki sőt biztos is ,hogy nem fekszik neki a ducati.
A honda szemét már régóta csípi az ,hogy Vale ott hagyta őket és ahol tud ott alá tesz rossinak ez teljesen egyértelmű (ugyanez volt talma és a ktm esete is)
Amit én neheztelek az az,hogy én pont lexarom,a márka harcot engem a tisztességes és az utolsó másodpercig tartó küzdelem érdekelt mindig és ez a moto gp-ben elvészni látszik.
Pár hónapja nyilatkozta Lauda,hogy sokkal jobb a moto gp mint az f1 ,mert izgalmasabb és reálisabb,sajnos az utóbbi versenyeket elnézve ez a kijelentés képlékenynek látszik.
Valaki beszúrta ide azt véleményt amit Dodor írt,nagyrészt igaza van Dodornak no nem azért mert ő a nagy Dodor,hanem mert jól látja a dolgokat és talán neki belsősebb infói is vannak a moto gp világáról (Talma barátsága által).
Dehogy nem. Az eleje ilyen ezért vannak ott. Nézd meg: link Horhe a 2-7-ik kör között 1:31.367-554 között futott. Aztán a 8-20-ik között .558-872 között.
Stoner az utolsó Ducatis versenyén a pole-t szerzett vele.
Burgess azt ígérte 45mp alatt beállítják a motort.
Tudjuk mi lett a vége. A Ducati majdnem csődbe ment annyira próbáltak Rossi alá jó motort rakni. De csak annyit értek el, hogy a Superbike VB-n is elúsztak.
A "mi lett volna ha..." kezdetű mondatoknak ez esetben nem sok értelmük van. Ezek a srácok sem gépek. Nem fognak pontosan ugyanolyan köröket motorozni mindig a maximumon. A gumi melegedés, lehűlés, kopás, motor teljesítmény, fékek állapota, hőmérséklete és még vagy ezer változó befolyásol egy kört csak műszakilag. És még a versenyzőt akkor nem is néztük. Két körből azért ne vonj le egyetemes következtetést az egész futamra. Ez már akkor eldőlt amikor Rossi a végéről indult. Mindenki tisztában volt vele, hogy csak akkor nyerhet ha Lorenzo bukik, vagy műszaki hiba hátráltatja. Nem volt egyik sem, így azután a múlt heti versenybírósági döntés egyben a VB címről is döntött. Hogy mi lett volna ha, annak nincs értelme.
Hát beszédes volt a díjkiosztó, mert Danit megtapsolták, Joker-szájút és JL-t is kifütyülték.

Rossi eltaktikázta a hülye beszólásával és a sepangi művelettel az idei versenyét. Kíváncsi lettem volna én is, h mire jutott volna, ha előrébbről indul.
Még valami, a verseny nyomokban motorversenyt tartalmazott!