Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy egy folt volt a palyan
A futamon nem!
Eső volt nem? Azon csodálkozom, hogy a biztonsági autót nem tartotta fel.
JLO Barberát is feltartotta....
De az sem biztos, hogy a Honda a jobb motor.
Biztos! Vagy ha nem, akkor is azért mert sérült volt a motorja.
Az már haladás! Eddig csak visszafogni tudta őket (mégis azon vakerolt, hogy őt tartják fel).
Nem biztos hogy mm jott volna ki gyoztesen ebbol ha nincs a motorcsere
A lényeg, hogy Rossi tudja fogni a 2 "leggyorsabb" versenyzőt!
Ilyen nagyságra is csak Te vagy képes. Emelem előtted a kalapom.
Jó, majd megnézem.
A motorcsere előttig nem úgy tűnt! Persze szar volt MM motorja, lefittyent a kamera...
Én sem! Na jó a nagyoknál igen, de a többinél nem. Utána persze megnézem az ismétlést, de az már nem adja azt a pluszt.
Nem, ha egy olyan ember kap szar motort, akit egyébként is megvertél volna akármilyen motorral megy.
Tavaj egész évben úgy vitatkoztam itt Veletek, hogy a vasárnapi szócsaták idején általában még nem is láttam a versenyt.
Igen, de ha úgy leszel első, hogy akivel a motorcsere előtt harcban voltál szar motort kap és utána lemarad az nem ajándék győzelem?
Mondtam már ötszázszor, hogy én nem azon izgulok, hogy ki fog nyerni. Én azt nézem, hogy hogy mennek. Azt meg így is látom.
Igen, ez egy sajátos értelmezés. Tehát ha úgy leszel második, hogy ketten kiesnek előled az szerinted nem ajándék.
Hogy tudod úgy nézni? Élőben a legjobb!
Akkor kösz, hogy leírtad. Amúgy nem gond, mert mindig felvételről nézem és előtte már el szoktam olvasni a híreket.
Pedrosa! Rossinak akkor lett volna ajándék, ha közelébe nincs az élmezőnynek, de ez nem így volt. Sajnálom a cserét, kíváncsi lettem volna mit meccselnek MM-el.
Millert sajnálom...
Ne olvass, nezd meg. Jo futam volt.

Iannone alakitasa volt a legjobb.
Vinalest sajnalom a legjobban.
Marquez nagyot ment.
Rossi, Pedrosaajandekba kapta a 2-3. helyezest
Én nyertem!
Jáá most olvasom! A feltartós gyerek nyert. Megint a Honda a legjobb tehát.