Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne felejtsük el,Hogy Aspar csinált belőle világbajnokot.
hátha most végre buzi talma gabi 1 kicsit földi halandónak fogja érezni magát mert már istennek érezte magát!a helyet hogy 1picit örölt volna hogy rajongoi vannak itthon csak a pénz meg a pénz járt a fejében!amikor a ringen látom a csávó piros szönyeget képzelt maga elé!1picit se sajnálom mert ez a bizonyiték hogy isten nem ver bottal!
Engem most az is érdekelne, hogy az Mtv mostantól legalább a motoGP-t adja élőben? Ha már kifizették a jogdíjat...
Mostanában a magyaroknak semmi nem jön össze?
Sajnálom hogy Talma nem szerepel a Gp-ben.De azt mondják hogy lehet csak az éven nem indul több versenyyen.Most néztem a hiradót és Martinez azt mondta hogy a Balatonring Team-be magyarversenyzőt szeretne szerezni Talma helyére.
Csak gratulálni tudok Talmának, a nagyon okos döntéséhez!
Mondjuk nem tudom azzal pár millió magyar szurkolóval mi lesz?
Gondolom kuka !
Részemről leálltam a szurkolásról!
Azé' vannak lehetőségek.mónikasó,balázssó,frizbi hajdú péterrel
No comment.Hogy képzelsz te is, én és sokan mások ilyet? Csúnya dolog... Majd kapod mindjárt a faszokostól hogy mihez tartsd magad.

Ez pontosan erről szól meg erről jobb oldalt:"Talmatrend
Talmácsi Gábor mint magán ember testápolási és hajápolási szokásai.
www.talmavilag.hu" és sajtótájékoztatók meg terelés,hazudozás,nyávogás és mellébeszélés meg a KURVA NAGY EGÓnak ennyi lett a vége. Az hogy maradt volna 250GP top10ben és közben gondolkoznak az nem ment.Lehet majd magyarázni a bizonyítványt már mindegy itt vége van,kis öröm motorozni majd 3-4 év múlva Alpok Adrián.Addig meg csapódni ide-oda(ha netalán mégis motorozni akar),ahol még maradt neki hitele és nem a Favarónak.Nem a pénz mi? hihető.Elképesztő... és sajnálom.Aztán hátha nem... Legyen úgy!
Nem a fizikuma vagy a tudása hiányzik a Gp-hez.
De Aspar keze messzire elér(puszipajtása a DORNA-nak).
DE NE LEGYEN IGAZAM.
vagybodzát szedni, aztán sip sup meglesz a lé, befizetni egy GP futamra...

Am sztem is volt favaroban valami okoskodás h alkalom volt a GPbe azt akkor bumm bele szarjunk asparékra.. csak téleg nehogy két szék közül pad alá. Am meg hajrá sztem jobb érzés lehet a gpbe pontszerzők mögött erölködni, mint 250be elsö 10be. Meg ha bent van a Kingeknél ot már könnyebb vándorolni, csak ne cigánykodjon Steffi mindenhol mert ezt mé gpárszor eljátsza, kutya nem fog rájuk nézni...
Szerintem helye lenne neki a MotoGP-ben! Stonerről gondoltátok volna, hogy 125 és 250 után MotoGP-ben berobban és - láss csodát - egyedül ő képes boldogulni a Ducatival? Fizikumban Gábor biztos képes a 800cc-s motort is precízen vezetni! Másrészt Gábor pár évvel ezelőtt vendége volt a MasterBike-nak, ahol minden motoron ő volt a leggyorsabb! Más kérdés persze, hogy Jürgen Fuchs és sajtós újságírók között, de köztudott, hogy Gábor tud motort fejleszteni! Takahashi gondolom nem nagyon tud mit kezdeni a Hondával, hacsak nem megy előtte Dovi, vagy vmelyik öreg róka...
Nem... Kapálni.
Ezt személy szerint teljesen kizártnak tartom, mondom várjuk ki a végét.
Ja,persze.Majd elmegy a Tescoba árúfeltöltőnek, mi?
Jorge Aspar Martinez ezzúttal bejelentette, hogy nem hosszabbítanak/újítanak szerződést Talmácsi Gáborral!
Továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Balatonring Team-ben magyar versenyző üljön a motoron. Ennek kivoltára holnap derül fény. Mellékesen Aspar arról is beszélt, hogy nagyobb lesz a Balatonring, ahogyan tervezték.
Gábor a jövőről nem akart beszélni, annyi biztos, hogy nincs élő szerződése, tehát motor sincs alatta.
Élete legjobb formájában érzi magát, bizonyára más csapat is nyomon követte Gábor eddig pályafutását. Az MCN jól sejtette a Balatonring körüli zűrzavart, könnyen lehet, hogy a MotoGP-s SCOT HONDA csapattal is telibe trafálnak! Reméljük Talma mihamarabbi újabb sajtótájékoztatóját, hogy melyik motoron és sorozatban láthatjuk újra!
Aspar nagyhatalmú ember a MotoGP-ben.Ennek nem lesz jó vége.
Nem tudom mi nem volt érhető? Vége a motorozásnak.Superbike,250,motogp semmi.ennyi volt.
Szerintem meg várjuk ki a végér...
WSBK?
Lehet.
Ebből szerintem WSBK lesz.
Sziasztok.
Most jöttem meg a melóból,valaki leírná nagyvonalakban mi történt?
Azt látom hogy most lett vége.
Köszi
ez bízony így lesz :S
Nem szeretném hogy így legyen de így lesz
Hát okosabb nem lettem...
Ez szívás ami Talmával történt!De szerintem innen már több szerződése nem lesz!Két csapatával is gondok voltak!Egy csapat sem fogja vállalni!Szórhatunk hamut neki!
HÁt Én gondoltam, hogy nem lesz megegyezÉs asparral. viszont abban remÉnykedtem, hogy talma akkor az orra alÁ dÖrgÖli, hogy motogp-be tart. ehelyett
csa.
nah lemaradtam most mi lett talmával ?