Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki tud ilyet megköszönném, néhány ezer-forinttal !
Bridgestone M25
Volt egy kis videózás a héten...
nemsokára láthatjátok
Idén eddig Monoron és Nagykanizsán ment a 2t futam, a hivatalos mams versenykiírás szerint lesz Kőszárhegyen is...
Olvastam még év elején hogy MX Mania 2T kupát szeretnének idén indítani,tud erről vki bővebbet,volt már verseny,hol lesz a következő,mennyire komoly a verseny,mekkora a mezőny?
Illetve a 7végén lesz Kőszárhegyen verseny,mennyire szokott jó lenni,érdemes elmenni,komoly a mezőny,milyen kategóriák vannak?
szia vettem 1 felnit azon volt ..nem ezen akarok meggazdagodni :-))) ha érdekel mond rá 1 árat ...
125-250 tuti egyforma,500 ban nem vagyok biztos...de vszeg utóbbiból van kevesebb :D
Bikepics.com ról ki tudod pontosan bogarászni az évjáratot.
Mennyit akarsz érte kapni,és hogy került hozzád ha nem tudod mire jó? :D
Szia Nagyon köszönöm a segítséget ...esetleg annyit hogy mekkorára (köbcenti) vagy mindegyiké ugyan az ... előre is köszi .....
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_250-5741689

Honda Cr 250 HPP eladó.
Ez Honda CR hátsó féktárcsa 99 ig tuti jó,vszeg olyan 94-tól..dobd fel apróba hamarabb elkel.
Hódmezővásárhely MX vasárnap ha valakit érdekel http://sadaweb.hu/kategoria/ga...
Köszönöm Kerkyra
eladó féktárcsa nem tudom min volt méretei külső átmérő 220mm, belső 118mm felfogatás , 4X14.2 vastagság 4mm ...jó állapotba nem vállas
Az m0-ás pálya mellett közvetlen, ahol a telepített kamera van azzal egy vonalban ..Vagy jössz Ecserről a régi úton Vecsésnek és a vége előtt balra be az ipari területre...
És azt hogy találom meg?
Nem értek egyet miért nem elég egy 2T cross gépet gyűrűzni?
Persze kimehetsz de vann arrébb egy jobb pálya. Az Ecseri iparipark területén....
sziasztok. a ferihegy melletti krosszpályáról tud valaki? ki lehet oda még menni?
Erről a szemüvegről tud valaki valamit ? csak gyári képeket találok róla, de igazából tetszik is meg ne is.
Pl, azt nem tudom hogy tükrös e az a lencse ami benne van.? A gyári fehér hátteres képek skszor csalnak, nem azt mutatják amilyen valójában, pl ennek színe is zöld, zöldes de nem tudom eldönteni hogy milyen zöld.
wp hátsó telót? na azt nem lehet betenni japánba...a japánok himbásak,így azok a rugóstagok általában hosszabak mint a ktmé és teljesen más a beállítása ,összeszerelése,mindene teljesen más...himbás-pds különbségek
el kell felejteni...még az elsőt be lehet faragni,de a hátsó sztorno

mi az anagyon olcsó? egy telófelújjtás 15ezer max picit több..te el ne pocsékold már enyniért azta rugóstagot...25-t legalább ér...persz ennayira nem keresik...ha neked sürgős...
nem nem.. nem supermotoba.. nekem van eladó w2 hátsó telom és kérdezte az egyik srác tölem, de nem akartam marhaságot mndani h jó e bele, gondoltam megkérdezem itt. ö akarja beletenni övébe.. olyan olcson adom h nem éri meg megcsináltatni neki az övét.. ez a w2 telom 6ezer km-t sem ment..
Sziasztok!
Csak egy olyan kérdésem lenne,hogy egy 125-ös pitbike után szeretnék egy nagy cross motort,amivel végre (normálisan) mehetek, én egy 125-ös 2T re gondoltam de közbe jött a 250 4T,na és most jönne a kérdés,hogy melyiket lenne érdemesebb meg venni (hobbi célra)?na ugye a 250 es az Kb. akkora teljesítménnyel bír mint egy 125 ös !? gondolom én,és erdőzni is jobb lenne talán de nem vagyok benne biztos és ezért kérném a ti tanácsotokat,hogy melyik lenne érdemesebb?(Bevallom a 250es 2T meg fordult a fejemben de az túl durva lenne nekem szerintem)
Előre is köszi ! Üdv.Kiss Márton
egy supermoto futómű sose lesz jó krosszpályára,ha ez a cél...egyébként csak annyit kell megnézni,hogy mekkora a telóbefogó és ha egyezik,akkor belehet tenni..bár a ktm elsőkereke,féktárcsája másabb a japánékétól,szóval csapágy csere,plusz fékhez adapter...sztem egyszerűbb egy ktm kereket is tenni az elejébe,futóművestül....
haliho tudna valaki segíteni abban hogy egy Wp telot belelehet tenni egy cr250 be , crf-be, rm250be..stb..
wp telo supermotobol lett kivéve..
valami átalakítás kellene?
köszönöm az infót..
Ha valaki tud ilyet megköszönöm, néhány ezer-forinttal !
Bridgestone M25

Sziasztok!

Van pár eladó használt motorgumiim. 2000Ft/db
(kérésre képet tudok küldeni)

Pirelli Scorpion MX 110/90-19
Michelin Starcross 70/100-19
Metzeler X-treme 6days 140/80-18 (2db)