Az alkarig 'nyúlót' semmiképp sem szeretnék, abban nem birok úgy mozogni :/ eddig páncélom volt, 2-3 évig de most egy protektor inget szeretnék...661 assault pressure suit ez jöhetne még nálam szóba, viszont itthoni crossos web-es áruházakban nem találtam, ezért gondoltam a thorra..
Sziasztok,
Lenne eladó, no fear mezem s -méret , protektorokkal együtt, alpinstar csizma 38-as és egy veimar bukó s méret. ha esetleg vki érdekelne jelezzen.
1/10
ebben az esetben a 60/10 azaz 6perc járatás után fog neked mutatni 0.1-et
54perc használat után fog mutatni 0.9-et és ha motorztál 1 órá akkor vált át 1.0-ra!
érthető?
hali valaki tudna nekem infót mndani az üzemora számlálóról?
mit jelent az hogy 1/10..
hour felirat van a bal oldalon a jobbon pedig 1/10.
1/10 fölött 23 van most nekem.
olvastam olyat h 1/10 es ütemezésben mér..ez mit jelent..köszi
Nyilván mindenki motor őrült, aki a fórum ezen részén tölti a szabad perceit, óráit!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy Magyar Husqvarna oldalt a Facebookon! Sokan ismertek már minket, de még mindig nem vagyunk elegen.
Ha van facebookod, kérlek nyomj Te is egy lájkot az oldalunkra, ahol értékes tippeket, fontos információkat és híreket olvashatsz, valamint számtalan Husqvarna motort nézegethetsz képen és videón egyaránt.
Szóljatok ismerőseiteknek is, ha ők is Husky őrültek, vagy ha még nem azok, akkor is szívesen várjuk őket!
hali Valakinek esetleg KTM LC4 Duke ? 2006os évj karcmentes forgalomba nem helyezhetö 5900km -es..ár megegyezés szerint..
esetleg CSERE érdekel CROSS v ENDUROCROSS..
email : ise07@freemail.hu
Igen, de régen 180 volt a dollár, most meg 250, és szigorodott a vám, így esélyes az áfa + vám is. Most vettem egy Suzuki RGV 250 Gamma hátsó fék felújító szettet itthon, és 9.100,- forint volt. Te döntesz...
2 éve 180ezerért akartak rámsózni 1 kibebaszott főtengelyt... Köszi, de abból nem kéret (80+potásért lejött amcsiból).
Ez a 2-3 bigyót 20alatt tuti nem adnák oda.
A hátsó fékmunkahengerhez kéne nekem a képen látható alkatrész(ek).
Tipp, hogy honnan tudám ezt beszerezni (amcsiba 25-35dolár).
Suzuki Rmz 250 k7
Sajnos ereszti az olajat, levegőtlenítés után 1 nappal ugyanúgy lelevegősödik...
nem elsőt akartál írni