Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi,de azt hittem újak,akkor érdekelt volna...
Szia!
Nem újak, használtak.
A hátsóról itt van a kép.
Elsőről hnap tudok feltenni, ha érdekel.
Jah és 2000Ft darabja.
mennyibe kerül a metzeler első+hátsó ezekben a méretekben?
újak 100%?
Szevasztok!
Van pár eladó használt motorgumim olcsón, itt van a lista.
(kérésre képet tudok felrakni)
Pirelli Scorpion MX 110/90-19
Michelin Starcross 70/100-19
Bridgestone Motocross-M59 80/100-21
Metzeler X-treme 6days 90/90-21
Metzeler X-treme 6days 140/80-18 (2db)
Sziasztok Enduro , cross gumik kaphatók nálam nagyon olcsón ! 2eft -tól !
2000ft
lehet keverem,de még a sportmotorra is van feltöltve teljes film...lehet épp ez a supercross...
én már láttam,de nem találtam meg a gépen a torrentjét...nem nagy show...van benne pár baki...de am nézhető
Sziasztok Infót szeretnék!
A Supercross Cfimű filmről... ha valaki tudja honbnan lehet megszerezni kérem jelezze aki nem látta Még nézze meg megéri!

(Supercross: The Movie, 2005)

A két testvér már gyerekkoruk óta motorozik. Polgári foglalkozásuk szerint medencetisztítók, amúgy kisebb-nagyobb motorversenyekre szoktak benevezni, inkább csak hobbiból. Egyszer egy kisebb versenyen kiszúrja őket egy jelentősebb csapat, de csak az egyiküket veszik fel magukhoz versenyezni. A másik fiú is talál támogatót, így a testvére ellen fog indulni egy komoly versenyen.

Nemzet: amerikai
Stílus: sport, akció
Hossz: 92 perc
Amerikai bemutató: 2005. augusztus 17.
Mennnyi Ligetre a napi díj?
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne , hogy optikailag megoldható e ,ha szeretném kicsit újabbá varázsolni a gépem. Egy 2002 -es FZ426F ----- 2003/2004 WR 450 (külső) idomszett csere +tank?

Nagyon szeretem a 426-om és nem szeretnék tőle megválni, de jobban tetszik a 450 egyenes ülése és már ráférne egy teljes huzatcsere a motoromra.
Hétvégi sportnap/dél kupa képei esetleg valakinek nincsen?
Sziasztok!
Érdekelne valakit Hgs rezo új,125ccm 2t crossgépekre,Suzuki Rm 125 1998-2001 és még más mocikra is! Tm mx 125re vettem de méretre nem egyezik ezért eladó.
Ár:26000Ft
06306186761
amelyik jobb és nincs szétgányolva. Aligha van ilyen évjáratban jó motor. De egyszer valamivel el kell kezdeni a tanulást- a motorvásárlással kapcsolatban is.
Nekem is volt ilyen vele. Okára nem jöttem rá. De nem foglalkoztam vele. Töltsd bele a pontosan kimért olajat, indítás után ellenőrizd, aztán csá.
ez kb olyan kérdés hogy este egy szőkével vagy egy barnával menjek el dugni...
ha a szőke olcsóbb azzal mész...de lehet hogy később rosszabbul jársz..mondjuk egy nemi betegséggel... tehát szétrobban a dugó a kx-ben...de te azt vetted mert olcsóbb és több pénzed marad..ami már nem is helyt álló...inkább adj többet a barnáért,hátha az jobb és nem kapsz el semmit..
persze állapottól függ,nézd meg mintkettőt és dönts
úgyértem hogy melyiket érdemes meg venni ?
Helló azt szeretném kérdezni hogy melyik jobb a Kawasaki kx125 vagy a honda cr125? /92-97 évjáratba gondolkozom/ugyanis crossozni szeretnék és nemtudom meiket vegyem a kx valamivel olcsóbb és így több pénzem maradna védőcuccra előre is köszi a választ
Köszönöm szépen!
Üdv mindenkinek.Kis infóra lenne szükségem,szerintetek hogyan történhet meg az,hogy fel van öntve friss olajjal a nivóig a motor és kb 2 órányi mocorgás után nem látom a szintet a kis ablakon,Meg haladja a maximumot,egyszerűen több lesz benne az olaj valamivel mint mikor föl öntöttem arra a szintre amire kell.Pedig a váltóval nem keveri össze mer ott viszont jól áll az olaj.CRF450es ről van szó.
olajcserénél 0,75 liter kell bele, teljes szétszedés és összerakás után 0,8 liter.
http://www.manualedereparatie....
innen töltöttem a szervízkönyvet és 0.75 öt írt, mondom azért rákérdek, hogy tutira mennyi, de most akkor a plusz fél deci nem oszt nem szoroz!
Köszi a válaszokat!
8 deci kell bele. Ha érdekel tudok segíteni olajban :)