palkonya most inkább nádas mint krosszpálya...el is lehet felejteni azt a pályát... itt minden befuccsol,örüljünk neki ha van 1-1 pálya amin lehet menni egyáltalán,nem hogy még verseny is
7végén debrecenben edzés! mellesleg a debreceni egyesület rendez majd házi versenyt evős ivós bulit! volt már egyszer és mivel jól sült el a dolog így lesz újra! kb október közepe! 2000ért mész egész nap és délben kapsz ebédet,aztán futamok! később lesznek bővebb infók!
Hát nagyon jó lenne ha lenne mondjuk palkonyán,tavaly is jó záróforduló volt ott.De sajnos az időpont már nagyon közel van és még nem hallani róla semmit .Ha valaki tud valami konkrétumot kelet-kupa ügyben az megírhatná!
hallo emberek.
szűletett egy új elado verdám , a motor 2004-es XC 450 ,amcsi model, exc futomű, 18-as kerék, 4-es válto, frissen felujitva az egész blokk, ÚJ henger, Dugo ,hajtokar , váltoban cseréltek fogaskereket, Új vezérműtengely, és a szelepek is cserélve új cromosra. KZ Racetech által átszelepelt futomű 95 kilora, és a blokkot is ő csinálta.
A motort 5 kiloban számoltam be egy munkagépbe, annyiért elviheti bárki, amugy joval többért vesztegetik öket a neten.
tel.: 20 387-7107
igen. ezt találtam én is.
amúgy elég homályos a marketing maszlag, hogy mitől is jobb az evo.
vékonyabb falú és mégis erősebb, szebb, jobb, rugalmasabb.....
pro taper- böl a drágábbik mennyivel vastagabb falu, mint a contour, nem tudod?
annak az ára érdekelne,
nekem az van most is fent a középen Answer feliratos, , de már vagy harmadik motort szolgája hibátlanul, az a bajom vele hogy a gázszektor már annyira elkoptatta az évek alatt, mint állat, már csak 20-as a cső,
7végén debrecenben edzés! mellesleg a debreceni egyesület rendez majd házi versenyt evős ivós bulit! volt már egyszer és mivel jól sült el a dolog így lesz újra! kb október közepe! 2000ért mész egész nap és délben kapsz ebédet,aztán futamok! később lesznek bővebb infók!