Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyírpazony ha ettől használhatóbb lesz akkor rendeznénk egy kis barátias motorozást! ez csak egy kis pályabemutatós videó lenne...
részletekkel ksőbbiek folyamán jelentkezni fogok!
oké köszi

am szerintetek egy yamaha 250-es yz 2000-res évjárat megér 400 ezert 2-3 üzemórával?
kemény pályára starcross MH3, homokra starcross MS3.
melyik gumi a legjobb starcross
Uzsára , jön edzeni valaki a héten ?
Bazsi köszi ...hát pontosan nem tudom mert egyik barátomtól vettem át a bukót de rosszat nemigazán tudok mondani róla már nálais / nálamis sokat kibírt kényelmes is stb...de ha gondolod utána tudok nézni pontosan h CMS helmetből melyik...kivehető mosható belsőrész,krómozott taraj,suly-1350g+-50g,lakozott felület,dupla D gyürűs csat stb...
köszi...
Hali!
Kérdésem lenne hozzátok.
Tud valaki valamit erről a motorrol?
Már elég rég óta hirdetik!
Köszi előre is!
üdv.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rmz_450_rend
szamos-3879744
Levezető edzőtábort szervezek amatőr illetve profi versenyzők részére!
Végleges és ponts dátum szeptember 5.-én lesz Kőszárhegyen!
A tábor szakmai vezetője SZVOBODA TAMÁS lesz!
Eddigi érdeklődők:Czuni Laci,Balássy Csaba,Csenterics Csaba.
A hírlevél elment a DIRTSPORT-nak és minden MOTO-CROSSAL foglalkozó embernek illetve
versenyzőnek.Ha érdekel a buli írjál és lajstomba veszlek.
KÖLTSÉGEK:reggeli ebéd vacsi szállás 6000/nap
reggeli,ebéd vacsora szállás nélkül/lakókocsi sátor/fürdési lehetőséggel 3800/f
Várom válaszod!
Manó
A felhívást kérlek add közre !
Manuale de reparatie Kawasaki Kx , ezt írd be a keresőbe !
Helló,dobj egy email címet !
2005 és német, a többi stimmel
link
CMS-ből melyik bukód van? Vélemény róla?
Sziasztok! nem tud valaki nekem manuált/ robbantott rajzot 98-as kx 250-hez?
Nem szokásuk .
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani,hogy kókán a verseny után milyen a pálya?Meg lett túrva?
Sziasztok
Érdeklődnek hogy mennyire lenne igény Békés megyében egy új motokrossz pályára. Én magamnak mindenféleképpen megépítem,de a további látogatok száma nagyban befolyásolná a pályát.
A pálya pontos helye még nem biztos, de Csorvás és Békéscsaba között lenne a 47-es mellett. A pálya esetleg ha lesz rá érdeklődés akkor gvad pálya is lenne egyben.
Már el vagy igazítva
Sziasztok
Keresek olyan szakít aki az 1990 előtti Suzuki rm-ek között el tud igazodni.
Abban kéne a segítség, hogy vettem egyet de nagy a valószínűsége hogy a blokk az nem ugyanaz az évjárat mint a váz!Vagy esetleg motorszám, alvázszám után hol lehetne utánakeresni?
http://www.kepesmotor.hu/motor...
cross alkatrészek..nézz be
valakinek valahol esetleg 2003as Suzuki Rm250-hez berugókar?Csak a kar kell!előre is köszönöm 30/6447507
Üdv!
Ha bárki, bármilyen képet vagy videót találna illetve töltene fel a Kókai OB futamról, megköszönném, ha a linket beírná ide!
NAGYON JÓ VERSENY VOLT!
Előre is köszi!További jó motorozást!
Hello! Nekem van egy Suzuki rm 250-es motorom de melegen nem idul. Tudnátok nekem segíteni abba hogy mért csinálhatja ? Előre is köszi.
lehet megnézzük, még nemtudom.
hi,
ok, bár nem hiszem hogy lesz belőle bármi is.....meglátjuk.