Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

29. en Monor?
Haho,
A heten no melo, ha jartok Bton kornyeken jelezzz! Holnap meglesem a NY kupat Mpolanyban...
jó volt bugyika....mint mindíg...
budzsiii?

Köszi az infót.
A "hátsó rész" nem járható, vannak benne vízmosások, helyenként pocsolyás. Ráférne egy túrás, az eldobók nyomosak, amúgy a szokásos ramplis. Ezt a vacsorát összesen 5 azaz ÖT pontra értékelném.
Sziasztok. Megtudja valaki mondani, hogy milyen állapotban van a pálya Bugyin? Holnap mennénk. Előre köszi.
Kiskunlacháza:
Ma esti lakógyűlésen fog eldőlni, de előre szólok, hogy SZERDA és SZOMBAT lesz a pálya nyitva tartásának napja, 1500Ft-os pályadíjat terveznek idén, a pálya nehézségén valóban enyhítettek kerülőszakaszokkal. Nagyon sok munkát, fáradtságot fektetnek bele, hogy megmaradjon ez a legendás pálya, drukkolok nekik!
(ennél frissebb infót mondjon valaki, mi? lassan már a jövőbe látás képességével rendelkezem )
Minden 7-en csütörtökön id NÉMETH KORNÉL edzést tart Kaposvár Zselickislaki pályán! Akit érdekel
20 9660896
Szerencsés motorozást!
Szerinted ez a vargarita férfi nooormális? Mert ha legalább írogatna a fórumra mást is, nem csak a szar lopott oldalát reklámozná.
Hihetetlen vagy
Hali, ezt nézzétek micsoda sárdagasztás van kint csehbe: http://mxonline.hu/mxfoto_hu_kepek_loketbol
nagggyon kemény. És ezek így is mennek. Ehhez képest Kóka csak jó lehet :-)
Valaki nem tudja hogy a Kókai pálya motorozható? Mert holnap megyünk és jó lenne tudni.
MXgolyo: ha nem lesz Kóka akkor lesz Nyáregyháza
sziasztok nagyon bocsi hogy ide írok de ebben a 80-as rm-be mekkora kerekek lehetnek? 14,17?mert még nem volt ilyen motorom
és kb hány éves gyereknek való? 13 - 14?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
ja szerintetek érdemes lenne megvenni?
Sziasztok valaki holnap Nyáregyházára nem akar jönni motorozni.hmmmm?
Sziasztok benzingőzösök!
Az az igazság,hogy már többször próbálkoztam azzal a lehetőséggel
hogy össze hozzunk 1 közös kirándulást illetve közös motorozást a terepesek között! De nemleges választ sem kaptam eddig!
MIÉRT?
Vagy az a probléma,hogy túl messze van és sok a költség,
vagy az,hogy sokan óckodnak a hátsó régiókban való eredményekről.Pedig erről szó sincs! Mi annak idején edzőtáborokban IGEN JÓL éreztük magunkat függetlenül attól ki milyen osztályban ment!Ha bárki venné az időt,hogy utána számol a költségeknek + láthatná,hogy 1 általán nem sok a kiadás!
Arról nem is beszélve milyen szintű versenyzőkkel töltet el pár napot és az idő alatt mit tanul! Nem kell pályabérlet a kaját itthon is + esszük ha összeáll 2-3 motoros az üzemanyag
is jóval olcsóbb! arról nem is beszélve,hogy SZVOBODA TAMÁS vezeti a napi edzéseket!
Nos mindezekért gondoltam azt,hogy ENGEM zrikálsz!
Manó
csá Gabi,

Voltam ma nálatok, kicsit megjárattam a 6 sebességűt, a tesco-s szatyor nagyon vagány.
Mi a helyzet veletek, jó minden? Misi megtanult már úszni?
Üdvözlöm a bandát,
ja és vasárnap Juntival megyünk kicsit porozni valamerre, úgy tudom addigra itthon leszel ha gondolod, vagy bárki a Korfui csapatból csatlakozzon!
Megbocsájtok
Nem lehet ott már motorozni,régóta
szevasztook
Tudna valaki információval szolgálni hogy most mia helyzet a taksonyi MX pályával?. Télen még azt híresztelték hogy néhány pengőt ki kell pengetni a pálya használatért és akkor rendszeresen lesz karban tartva a pálya. Nem régiben ki tekerttem bringával arra és hát olyan a pálya mint azelőtt kotró gépet nagyon rég látott.
Hétvégén lehet kimennék csak számítsak-e arra hogy elhajtanak-e onnan. :D
Köszke csácsá
Sziasztok. Úgy tudom nem tudják megrendezni a Kelet kupa következő futamát Jászberénybe. Tud erről valamit valaki?
Sziasztok !
Ha ez így van akkor MEG KELL KÖVETNEM ŐT!
Bizony nem olvastam az előző hozzászólásokat!
BOCSÁNATOT KÉREK MINDEN FÓRUMOZÓTÓL KIT + SÉRTETTEM
VOLNA! Ez 1 épként nem az erősségről szól hanem az
ELHIVATOTTSÁGRÓL !