Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...hát ezért megérte benézni
Amúgy is gyanúsak vagytok nekem!
Ha használnád az előzmény és a válasz erre linkeket, akkor tudnád, hogy nem neked szólt Kerkyra üzenete.
Milyen erős vagy rögtön.
Szerintem csak félreértett valamit. Lehet hogy azt hitte hogy Kerkyra neki írta amit írt közben pedig Vargarita nevű felhasználónak írt hogy ne reklámozza a szarjait.
te manóbácsi,

ezt kinek írtad?
Hali crf 250!:D

Látom tudsz kipufogót!09-es rmz 250re kellene nekem gyárira gondoltam de érdekel bármi!küldj mailt ha van vmi!

szoli11@freemail.hu
Hali!

250-es 09-es rmz-re kipufogót nem tudsz?Gyárit!Ha csak a köpeny van az is jó az lenne a lényeg! mailre irj köszi
szoli11@freemail.hu
sziasztok,125-ös yz-m most lett felujjitva,szakszerűen lett összerakva de valamiért csúszik a kuplung,pedig előtte semmi baja nem volt,mi lehet a baj?olaj?
Figyelj Te TÖLTÖTT ZOKNI!
Te még azt sem tudtad mi fán terem a motorozás mikor én már
bejártam vele a világot! A dolog másik oldala pedig az,hogy én próbálok olyan programot adni azoknak kik szeretnének 1
nemzetközi mezőnyben is megméretni!
Te mit adsz? A rettenetes vulgáris arcodon kívül?
Egyáltalán álltál már valamikor STARTLÉTRÁBAN ?
Míg nem olvassuk a neved a MOTO-CROSS élvonalában addig ne dumálj és másokat ne köpködj!
Lehet,hogy 1x véletlemül összehoz minket a sors és akkor mindenre fátylat borítunk!
KÜLÖNÖS KÉPPEL A SZEMEDRE !
Itt vagyok én mindennap , csak látom ez a fasz megint reklámozza a szutyok oldalát. és kibaszottul idegesít. Egy motoros oldalon reklámozza a saját motoros oldalát sunyin . Mert fizetni gondolom nem akar. Ezt más weblapokokon pl index fórum , nem tudná megtenni, mert félperc alatt kibasznák a köcsögöt.
Elvagy tünve,pedig leskelődöl
Már megint kezded
Sziasztok ENDÚROSOK!
Van 1 programom GYERGYÓSZÁRHEGYRE!/Erdély/
Van a barátomnak 1 36 km hosszú pályája spec szakasszal!
Minden érdeklődőt sok szeretettel vár 1 hosszú 7 végére!
Ingyen és bérmentve a rendelkezésre bocsátja a létesítményt!
Tehát nincs bérleti költség!Az időpontot mi választjuk meg!
Ha valakit érdekel a buli írjon a MOTOROZZ.HU--ra
TEREPMOTOROSOK BESZÉLGETNEK oldalra!
Szállás reggeli vacsora 6000 Ft /nap de az ebéd is + oldható.
A pálya a szállástól 10 perc kocsival!
Amatőrök és profik egyaránt jöhetnek!
Sziasztok Manó
Semmit nem is tudtam erről a kisöregről. Sokszoros világbajnok és magyar származású krosszos.
http://mxonline.hu/meghalt_zoli_berenyi_sr
Sziasztok az egy kereket gyakorlom motorral és tanácsot szeretnék kérni hogy hanyasba próbáljak egy kerekezni milyen fordulaton. Előre is köszi!
Ácson 07.25.-én Közép európa kupa és meghívásos motocross verseny akit érdekel vagy indulni szeretne mindenkit szeretettel várunk! Kategóriák: Junior Mx2 , 85 ccm, 65 ccm, 50ccm ,
Meghívásos kategóriák: amatőr Mx1-Mx2, profi Mx1-Mx2
És kb mennyibe kerül a szállítási költség ? mert nekem lehet hogy kell pár cucc .
HA kell valami a MotoSport.com - rol ak szolj! http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát,de ha ez így van Vannak itt má tőlem sokkal profibbak,akik után dolgozok
Sziasztok!tudna vki ötletet adni miféle olajat vegyek a mocimba?köszi
Csika te szoktál értelmesen is hozzászólni a fórum témáihoz,vagy csupa hülyeséget írkálsz.