Ez nem hülyeség - bocs. Nézd meg a motul katalógust , ATF olajat ajánlják a 2t - be és autómata váltóba. Logikus , hasonlóak a felhasználási körülmények. A 80w - 90 hajtóműolajtól a kuplung is csúszhat - szer.
Hi!Lakik vki Csákánydoroszló környékén?Mert ugye holnap verseny lesz és kiváncsi lennék arrafelé milyen az időjárás,mert itt nálunk(Bécs),megállás nélkül esik az eső..............
Nem kell abba sűrű olaj , sőt ezek az olajak inkább alacsony viszkozitásúak - hígak. A sűrű olajtól ragadni fog a kuplung és nehéz lesz a váltás. 2t- be automataválltó olaj tökéletes.
Sziasztok!
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC cross sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
életemben nem láttam még ezt a pályát....pénzem arra nincs hogy az induláshoz szükséges herce-hurcán átmenjek, meg legalább 2-szer bepróbáljam a pályát...
sőt egy egész napot sem tudok rászánni
és ha versenyen akarnám kipróbálni magam akkor biztos nem ezen a pályán kezdeném(Nyírpazony )
Szinválaszték van?
üdv.
2010. 05. 28-29-30.
FO-KA MOTOCROSS szakosztály rendezésében amatőr Enduro-Cross/Quad Bajnokság
Ingyenes nevezés!
Helyszín: Kalocsa Reptér
Edzés: 28.-a péntek
Futamok: 29.-e szombat
Minden motorral/quaddal indulónak ingyenes belépőt biztosítunk a teljes rendezvény hétvégéjére!
Előzetes edzésekről telefonon kérj tájékoztatást!
Minden motorost, quadost szeretettel várunk!
www.europairventure.hu
Info: 20/ 215-7225 vagy 70/ 364-3897
Nem tud valaki magyarul beszélő oktatófilmet a motocross-ról?
Köszi
suzuki rm80-ba hol lehet
hengert venni?
előre is köszi
Hármas fogaskerék pár és a hozzájuk tartozó villa nélkül , más minden.
http://mxonline.hu/borka_es_czuni_egy_asztalnal
azt szeretném kérdezni lehet legjobban ugratni? vagy milyen tapasztalatok van?
(yamaha dt 80)
előre is köszi
martin
valakinek utolsónak is kell lenni
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC cross sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
sőt egy egész napot sem tudok rászánni
és ha versenyen akarnám kipróbálni magam akkor biztos nem ezen a pályán kezdeném(Nyírpazony )
Valaki tudna segiteni hogy yamaha yz 125-ös crossmotornak hány dl kell száranként a telójába!