halihó! Hátsó rugóstagon felül az állító csavaroknál a külső nagy anya, ha nem mozdul szabad erőltetnem, kicsit agresszívebbnek lenni vele? Vagy inkánn hagyjam azt és nem tekergessem? szerintem ahoz nem nyúlt senki amióta kijött a motor a gyárból, max az első 4-5 évbe. 93-as CR-ről van szó esetleg, ha lehet hozzá kapni felújító szettet, az mennyi pénz és mik vannak benne?
Heló én véleményekre tapasztalatokra lennék kiváncsi!
Yamaha yz 125- ös mocit ugynézki lehet hüvelyeznem kell, de halottam egy két rossz dolgot a hüvelyezésröl! irjátok le a véleményeiteket, mindent szivesen meghalgatok amiböl tanulni lehet.
Pályán ha többen vagytok figyelj oda, mert könnyen a nyakadra mennek. Ne menj keresztbe mindig nézz jól körbe , a gyorsabbakat enged el. A lánc nyúlik nagyon nem tudsz vele mit csinálni . Motorozás után húz rajta egy kicsit, de ne legyen feszes. És láncsprével kezeld le.
amugy van még valami amit tudni kel ha pályára megyek valami tanács? még nem voltam csak terepen földutakon nyomattam.
Ja még kérdés a lánc néha megnyúlik elégé pedig nem öreg lánc azal hogy vagy mit csináljak óvatosabban huzzam vagy hogy?
vagy lehet hogy csak nekem furcsa
Ezt így nem lehet elmagyarázni. Figyeld a többieket , próbálj párat ugrani a profik majd látják mi a hiba aztán szépen elmagyarázzák neked. Könyvből ezt nem lehet megtanulni.
sziasztok az lene a kérdésem hogy van egy mocim és még nem voltam pályán de a hétvégén kimegyek egyre és abba nem vagyok biztos hogy mikor ugratok akkor fönt mit kell csinálni hogy ne esek egykerékre meg orra se?
Ja még hogy kb menyi idő mire jól bemelegedik a gép ?
Minden véleményt elfogadok.
Yamaha yz 125- ös mocit ugynézki lehet hüvelyeznem kell, de halottam egy két rossz dolgot a hüvelyezésröl! irjátok le a véleményeiteket, mindent szivesen meghalgatok amiböl tanulni lehet.
Köszi:
Gyuri
Ja még kérdés a lánc néha megnyúlik elégé pedig nem öreg lánc azal hogy vagy mit csináljak óvatosabban huzzam vagy hogy?
vagy lehet hogy csak nekem furcsa
Ja még hogy kb menyi idő mire jól bemelegedik a gép ?
majdnem eltört tegnap