Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként ez nem az a pazony ahol te is motoroztál
ezt pár évvel ezelőtt túrták egy mocsok nagy bányába
Seres János a tulaj
Hogymég
aki szereti a full homok pályák adta élvezetet annak itt a lehetőség!
Újra használható a Nyírpazonyi krosszpálya
akár napi bérlettel(1500Ft) vagy éves bérletet is válthattok...
adatlapomon is láthattok róla videó!

16:15 Eurosport 2 - Motocross VB Portugália ismétlés !
Te gyökér takarodj már el innen.
Ha Borka Jani akarsz lenni, akkor így kell csinálni 3 percig:
http://mxonline.hu/kapaszkodj_ilyen_lenne_ha_1
Szerintem vegyél föl MSN-re, vagy küldj mailt, mindkettő ugyan az, a cím az adatlapomon
Na jó csak 1 képet sikerült felraknom De most itt van a másik.
Helló!Kellene 1 kis segítség!Vettem egy Tm mx 125 ös mocit(95) és az első telókba alig van olaj,ki szeretném cserélni de nem igazán tudom mennyi kellene bele.Tudna esetleg vki segíteni?előre is köszi
hol lax ?
Ez mind a kettő?
sziasztok most lett felújítva a mocim,(hibásan vettem) '99-es honda cr 250-ről lene szó.A kuplungnak mindha lenne egy kis hangja, lehet hogy az olajtól? mert motorosboltba vettem repsol 10-40--es hajtóműolajat, a gyerek ott azt mondta h ez jó bele, de szerintem vmi sűrűbb kéne nem? Lehet h ettől szól?
Cső!
Ez a motul olaj (transoil) lehet érdekelne. Átvétel hogyan?
Na itt van 2 fotó a 1-őn látszik baloldalt a kialakuló Cross-pálya az 2-es kép az pedig Szellőn készült ha Kátolyi vagy akkor írj aztán majd egyszer még találkozunk .Milyen motorod van hogy hívnak és pontosan hol laksz?
Hát Persze Kátoly majd Szellő és utána jön Kékesd . Talán jobban tudod ha azt mondom hogy a Kékesdi-Malom.
Majd küldök képet Csak kollégista vagyok Barcson és ezen a hétvégén nem érek rá de a jövő hétvégén otthon lesz és talán találkozunk.
Kékesden? na küggyé csak fotókat róla az Kátolyból egészen közel van és motorral is eltudok menni
Hát Pécstől 10 percre Kékesden Ingyenes a használat csak gyertek.Vagy írjatok.
Hát ez az.... Én még jól megcsinált perselyezett hengerről nem hallottam. Lehet hogy létezik, de még nem láttam...
Kivétel Piliscsév.
A motorfűrész olajokat inkább hanyagold! Nem egyforma körülmények és terhelés mellett működik a kettő! Inkább pl. Motul 710 2t.
Biztos hozzáértő ember csinálta a hengeredet, azért működik rendesen.
Mind az
Sziasztok ! Merre vannak amtör motocross pályák srácok?
Én perselyezve vettem az YZ-met, mint utólag kiderült. E-s Wossner dugót raktunk bele és fel lett furatva ehhez a mérethez, azaz már az 5ödik dugó a perselybe. Ezzel a dugóval hajtom 2009 tavasza óta. Hetente 1szer motorozok egy délutánt abból 1-másfél óra a motorozás, többi csak pofázás Szóval már 40 üzemóra fölött járok. Ugyanolyan egészséges a hangja mint dugócsere után, még el se erőtlenedett.
Nem tudok fél órákat megállás nélkül menni így nem is zavar annyira a melegedés. Mert hogy állítólag a perselyesek jobban melegednek. Ja és Husqvarna XP fullszintetikus fűrészolajjal hajtom.
Bár ha 4-üteműm lenne abba én is vennék inkább egy új nicasilos hengert. De ez a "veszély" egyelőre nem fenyeget.
De ezt a megoldást évtizedekig használták, sőt, használják ma is. A Vertex-nek pl. van dugója külön acélperselyhez! Ha hozzáértő csinálja, akkor elmegy sokáig!
Hát igazad van de végső megoldásként nem is olyan rossz.Nem.